Сеат
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Фотография за всички!
goAPR
- Stuci
- Обратна връзка:
Сеат
Ей, много си го обичах и много тъгувам по него. Не успях да развия потенциала му и много ме е яд. Точно бях му замислил карбонов преден капак и огледала. Бях ги и договорил... Смених го заради бебето...
goAPR
- Stuci
- Обратна връзка:
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Обратна връзка:
Сеат
К1-то си е класика. Много е добра.
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Сеат
Бро Брутална е .... Не съжалявай за продажбата, ще си вземеш и по хубава. Аз толкова исках vRS 1 - комби, че... Години и се точих. Сега тази моя мечта се сбъдна. Така, че горе главата.
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- Stuci
- Обратна връзка:
Сеат
Аз съм преглътнал раздялата откак започнах да си изпипвам Супърба Събирам за Мустангnnenno написа:Бро Брутална е .... Не съжалявай за продажбата, ще си вземеш и по хубава. Аз толкова исках vRS 1 - комби, че... Години и се точих. Сега тази моя мечта се сбъдна. Така, че горе главата.
goAPR