Впечатления от Шкода Скала

Компактен хетчбек на Шкода
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
TonyWolf

Впечатления от Шкода Скала

Мнение от TonyWolf »

Привет !!! Има ли фенове на този модел !??? Определено има вече собственици на Скала, които се радват (или НЕ, което не го вярвам :) ) , че карат нещо новичко, нещо чакано, нещо модерно !!
Моля споделете мнения, впечатления и.....всичко което може да споделите за нас останалите - чакащи или все още двоумящи се да направят крачка към поръчката на новото возило !!!! :)
alexinchains

Škoda Фен

Гараж: Octavia Combi 24 2.0 TSI 4x4

Фенове на Скала

Мнение от alexinchains »

Не знам дали бих се нарекал фен на Скала, но определено съм доволен от количката.

Имах късмета да я взема налична през 2020, така че не е чакана за мен (пък и не бих казал, че е кой знае колко модерна). Ситуацията при мен беше че карах едно Ауди А6 2013 3.0 ТДИ тогава, което беше невероятна кола, но ме вбесяваше с честите и скъпи ремонти. Сега то си зависи от човека, но аз съм много по-щастлив със Скалата. Сменям масло и филтри на 7-10к километра и засега нямам ядове вече над 30к км, мога да разчитам на колата.

Плюс за мен е че за цената си предлага доста място, може 4 човека, дори големички, да се съберат без особена драма (лошото е, че тогава се усеща спад в динамиката), багажникът събира доста. Возията е ОК, върви прилично, харчи малко.

Като негативи за мен бих казал, че би ми се искало да има повече бутони за климатизацията (примерно sync и A/C бутони), но се свиква.

Като цяло добра количка за парите, с нормалните позитиви и негавити за модерните коли.
TonyWolf

Фенове на Скала

Мнение от TonyWolf »

Благодарско Алекс Ин Чейнс !!
С какъв мотор и скоростна кутия е Скалата ти !? И Какво ниви на оборудване !? :)
alexinchains

Škoda Фен

Гараж: Octavia Combi 24 2.0 TSI 4x4

Фенове на Скала

Мнение от alexinchains »

1.5 TSI, 7DSG, Edition се водеше тогава, сега не знам дали го има още това ниво.
Alvin_iv

Škoda Фен

Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI

Фенове на Скала

Мнение от Alvin_iv »

Спомням си, че в началото на 2020, когато обикалях за Камик, Скалите бяха на много добра цена за налични бройки? Даваха дори и допълнителен бонус от 2000 лв. Бях на ръба да се откажа от поръчката на Камика и да грабна една Скала 1.5 Едишън автомат за 39200!. В последствие си поръчах Камика.
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
TonyWolf

Фенове на Скала

Мнение от TonyWolf »

Alvin_iv, привет !!!
Аз също се бях насочил към Камик , но в салона се качих и в Скала и.....така !! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Scala”