Здравейте,
Търся голям и просторен семеен автомобил като съм се спрял на супърб 2. Бих искал да ви попитам какво ви е мнението за конкретната обява от линка. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 9058962501
Мнение за конкретна обява - Супърб 3.6
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
-
- Гараж: 2016 Octavia 3 Combi DSG 2.0 150 (CRMB)
Като изкчключим, че на мен лично този двигател ми идва в повечко и 4x4 няма да го ползвам в 99.9% от случаите на личната ми употреба, на мен автомобилът ми харесва. Прави впечатление, че снимките са през зелената част от годината и се чудя какво е правила колата толкова време досега.
Имате ли VIN, за да пуснем една бърза справка какво ще излезе в https://erwin.skoda-auto.cz/
Имате ли VIN, за да пуснем една бърза справка какво ще излезе в https://erwin.skoda-auto.cz/
пълно е с диви селяндури в тоя форум.
- ЦецоNOL
- Гараж: 089 911 69 69
- Обратна връзка:
@stefan L,
Може са даде инфо от първа ръка като бивш собственик на такъв.
Аз съм впечатлен като цяло , защото е единственият бензинов 6-так при Шкода.
Голям обем
6 цилиндъра
4х4
ДСГ
Много мазно върви това нещо и ако разхода не Ви притеснява и поддръжката като цяло , ще е кеф да се пътува.
Масло двигател
Масло кутия
Консумативи кутия
Консумативи Халдекс
Филтри двигател
Масло раздатка
Масло заден диф
Са около 900-1000лв само консуматива с ОЕМ части за кутия и халдекс
Поздрави
- stefan L
- Гараж: Golf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ F10 535i xdrive/ F25 3.0d/ exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Няма такъв мотор при шкода 300 коня. 260 са, само при пасат е 300.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
Здравейте,
Благодаря ви за предоставените отговори.
Искал съм VIN, но все още не ми е предоставен такъв. Ако има възможност да се провери (глaвно ме интересува дали км са близки до обявените в обявата) ще си заплатя колкото е необходимо за услугата. Доколкото четох из формуа, ако нямаш вътрешен човек в Еуратек и без талон няма да ти дадат информация.
Годишният ми пробег рядко надхвърля 10к км и съответно разходът на гориво няма да е значителен проблем.
Държа на 4х4, тъй като живея в по-плански район и доста често има заледявания и сняг.
Предполагам мотора е с ангренажна верига. На какъв пробег е добре да се смени и чува ли се като почне да "'шляпа" или е като при друга известна марка, която директно къса без никакви признаци?
Дали сте чували мнения за съответната автокъща?
Благодаря ви за предоставените отговори.
Искал съм VIN, но все още не ми е предоставен такъв. Ако има възможност да се провери (глaвно ме интересува дали км са близки до обявените в обявата) ще си заплатя колкото е необходимо за услугата. Доколкото четох из формуа, ако нямаш вътрешен човек в Еуратек и без талон няма да ти дадат информация.
Годишният ми пробег рядко надхвърля 10к км и съответно разходът на гориво няма да е значителен проблем.
Държа на 4х4, тъй като живея в по-плански район и доста често има заледявания и сняг.
Предполагам мотора е с ангренажна верига. На какъв пробег е добре да се смени и чува ли се като почне да "'шляпа" или е като при друга известна марка, която директно къса без никакви признаци?
Дали сте чували мнения за съответната автокъща?
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Веригата ако е на над 200 000 сменяй.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI
Tiguan TDI 4motion
0896670196 - Обратна връзка: