Здравейте, вчера реших да закача Фабиата с VCDS и излезнаха грешки за мисфаери. Преди да съм отишъл в сервиз, може ли някой да сподели какъв може да е проблема? Двигателя е 1.2 тси, 110 кс на 75к км. Свещи сменях мисля на 40к км (или 60к км, не помня какви бяха фабричните интервали). Прилагам и снимка на грешките.
Благодаря предварително
Грешки за мисфаери
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 3 2.0 tdi
Грешки за мисфаери
Кофти свещи, кофти смесообразуване, това са общо взето причините
Може би последната грешка е причина за първата.
https://www.samarins.com/diagnose/p0441.html
Може би последната грешка е причина за първата.
https://www.samarins.com/diagnose/p0441.html
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Грешки за мисфаери
Възможно е и да е натрупала нагари по клапаните. Премахват се с машина с орехови черупки.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 3 2.0 tdi
Грешки за мисфаери
Това лесно ли се "вижда"?
- skodko
- Обратна връзка:
Грешки за мисфаери
Вижда се като свалиш всм. колектор. Иначе най-честия симптом са мисфайъри на студен мотор. Като загрее спират.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
Грешки за мисфаери
Машина с орехови черупки? Дори не съм и чувал за нещо подобно. Знаеш ли кой/къде се предлага услугата?
- skodko
- Обратна връзка:
Грешки за мисфаери
Във Порше със сигурност имат.
-
Грешки за мисфаери
След една седмица и около 600 км смесено шофиране, грешки за missfire няма.
Има други за мигачите, странна работа
Има други за мигачите, странна работа