Ето това е срок на доставка!ИзтрЪпнал написа: 10.07.2023, 12:20:49 Иначе споделените цифри са от комуникацията около камик-а, който преди месец и половина поръчах, произведе се и чакам за доставка в момента.

Ето това е срок на доставка!ИзтрЪпнал написа: 10.07.2023, 12:20:49 Иначе споделените цифри са от комуникацията около камик-а, който преди месец и половина поръчах, произведе се и чакам за доставка в момента.
Моята фабия е поръчана преди вече два месеца и половина, а дилърът твърди, че все още няма седмица на производствоИзтрЪпнал написа: 10.07.2023, 12:20:49Означава, че до 3-4 седмици максимум ще я произведат. Или е възможно поради други производствени причини моментно да не могат моментно да се правят промени по заявената конфигурация на автомобила.
10тина календарни дни след превеждане на аванса търговците имат информация за кога е планирана. Вече дали ще искат да споделят информацията е съвсем друго.tahumbata написа: 09.07.2023, 23:24:44 на кой етап след поръчката се разбира кога е планирана за производство
Иначе споделените цифри са от комуникацията около камик-а, който преди месец и половина поръчах, произведе се и чакам за доставка в момента.
Каквото и да напиша няма да е съвсем релевантно, защото споделих за ситуацията с производството на камик. Виждаш, че за фабия се споделят срокове от порядъка на 4-5-6 месеца в момента. Ако си избегнал яките фарове с лупата, би трябвало да има някаква планировка. Но те бяха проблемни, дали още са, нямам актуална информация.
Седмица 29, беше посочена около 2-ри Юни, не мога да потвърдя със сигурност, просто гледам какво съм писал в темата. На база на това, че са минали повече от 3 седмици, мисля че няма нещо като заключване на седмица за производство.rts написа: 17.07.2023, 18:26:23 @3phone, преди колко време дилърът ти е дал последно инфо, че колата е за 29-а седмица. Питам защото нали по принцип се говори че ако три седмици преди прогнозната не се е сменила, значи се е "заключила".
Според мен всичко е възможно...pskill написа: 18.07.2023, 16:32:19 Моята фабия е поръчана преди вече два месеца и половина, а дилърът твърди, че все още няма седмица на производство
Чист стайл е, само задна камера има добавена, мисля че не е с тези фаровеИзтрЪпнал написа: 18.07.2023, 20:39:05Каквото и да напиша няма да е съвсем релевантно, защото споделих за ситуацията с производството на камик. Виждаш, че за фабия се споделят срокове от порядъка на 4-5-6 месеца в момента. Ако си избегнал яките фарове с лупата, би трябвало да има някаква планировка. Но те бяха проблемни, дали още са, нямам актуална информация.
А кои са тези фарове с лупа? Да не става дума за ЛЕД фаровете?ИзтрЪпнал написа: 18.07.2023, 20:39:05 Ако си избегнал яките фарове с лупата, би трябвало да има някаква планировка.