Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
tuningmania написа: 03.07.2023, 17:01:39
До @3phone - Ако се заглеждаш по Жените на Колеги, не е невъзможно да отимаш набито Око. Даже две
Хахахаха . За съжаление не съм толкова добър в заглеждането, за да мога да разпозная кой кара кола по околовръстното, в насрещното, че и в час пик. А и аз съм бастун, заглеждам се по коли, не по жени....
Може ли някой да ми каже кога Шкода сменят manufacturing year (MY2024) и какво ще рече колата да е заключена за производство? Поръчах една фабия и искам да разбера има ли шанс да проима отново опцията side assist преди да я заключат, както и на кой етап след поръчката се разбира кога е планирана за производство?
От опита ми със Супърба, от Май месец . Когато го поръчвах края на Май месец 2021, не можех да избера предварително харесания цвят, защото влизала колата в моделна 2022-ра година и го спират от предлагане, също така дигиталния кокпит беше стандартно оборудване без доплащане.
tahumbata написа: 09.07.2023, 23:24:44
какво ще рече колата да е заключена за производство
Означава, че до 3-4 седмици максимум ще я произведат. Или е възможно поради други производствени причини моментно да не могат моментно да се правят промени по заявената конфигурация на автомобила.
tahumbata написа: 09.07.2023, 23:24:44
на кой етап след поръчката се разбира кога е планирана за производство
10тина календарни дни след превеждане на аванса търговците имат информация за кога е планирана. Вече дали ще искат да споделят информацията е съвсем друго.
Иначе споделените цифри са от комуникацията около камик-а, който преди месец и половина поръчах, произведе се и чакам за доставка в момента.