Шкода Скала - Срокове за доставка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Доставка на Скала
Привет съфорумници
Може ли да споделите колко време чакахте своите "Стълбички"
Може ли да споделите колко време чакахте своите "Стълбички"
- mitak911
Доставка на Скала
Още я чакам - поръчана на 23.12.2021
-
Доставка на Скала
Верно ли??? И аз на същата дата япоръчах !!
-
Доставка на Скала
Поръчах Скала Вижън на 25.09.2021, взех я средата на Май месец. В системата на Шкода излизаше произведена още Март, предполагам, че не е била довършена и е чакала някой електронен модул.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Доставка на Скала
На майка ми скалата дойде края на август. Поръчана беше януари, ако не греша. Възможно най-високоти ниво на оборудване, не знам какво се води.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
-
Доставка на Скала
Добро утро !
Явно сте късметлии !! Аз също съм поръчал Вижън, но ще влиза за производство , евентуално, октомври тази година!!
Здраве да е, все някой ден ще дойде !!!
Явно сте късметлии !! Аз също съм поръчал Вижън, но ще влиза за производство , евентуално, октомври тази година!!
Здраве да е, все някой ден ще дойде !!!
-
Доставка на Скала
Привет Tony Wolf, поръчах същата на 15.08.22г.Питането ми е, как разбра кога влиза за производство? Не съм тормозил дилъра, защото е минал само около месец от датата на поръчка.Още като подписвах предварителния договор ме предупредиха, че ще чакам около 9 месеца.
-
Доставка на Скала
Привет Синчеро! В началото на юни минах през шоу рума да ги питам дали нямат някакви модели, да не чакам а да купя веднага
Оказа се, че няма налични автомобили и тогава ми казаха да чакам моята кола след октомври тази година. От коментарите които прочетох, повечето коли влизат в производство на 9ия месец. И макс до година са тук. Изненадън съм че има коли дошли толкова бързо ( горните коментари !)
И все пак се надявам скоро да ми дойде колицата, че сега се мъча с един калпав френски таралясник......елхичка
Оказа се, че няма налични автомобили и тогава ми казаха да чакам моята кола след октомври тази година. От коментарите които прочетох, повечето коли влизат в производство на 9ия месец. И макс до година са тук. Изненадън съм че има коли дошли толкова бързо ( горните коментари !)
И все пак се надявам скоро да ми дойде колицата, че сега се мъча с един калпав френски таралясник......елхичка
-
Доставка на Скала
Привет, на мен си ми казаха, че има възможност и да е готова по рано от планираното,ама божа работа..Принципно ще чакам, като искам да карам нова кола
-
Доставка на Скала
Здравейте отново !!!
Онзи ден си пресмятах кога съм сключил договора (поръчката де ), оказа се че на 16.09 са изтекли 180 дни по договора за доставка !!!!
Вчера минах през шоу-рума тук във Варна и ги попитах "И ко прайм?"
Колицата влизала за производство през 41ва седмица , демек 10-16.10 !!! След има-няма 2 седмици и евентуално до края на октомври ще постилам червения килим !!!!
Онзи ден си пресмятах кога съм сключил договора (поръчката де ), оказа се че на 16.09 са изтекли 180 дни по договора за доставка !!!!
Вчера минах през шоу-рума тук във Варна и ги попитах "И ко прайм?"
Колицата влизала за производство през 41ва седмица , демек 10-16.10 !!! След има-няма 2 седмици и евентуално до края на октомври ще постилам червения килим !!!!
-
- Гараж: Skoda Scala 1.0 TSI 80kW
Доставка на Скала
Здравейте,
След направена поръчка,как следите прогреса? Има ли онлайн платформа или подобно,или само с редовен контакт с дилъра?
Мерси!
След направена поръчка,как следите прогреса? Има ли онлайн платформа или подобно,или само с редовен контакт с дилъра?
Мерси!
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
Доставка на Скала
Тормозиш си дилъра. Не съм чувал да има друг вариант.
-
Доставка на Скала
Точно така - търсиш дилъра !! Една вечер реших да си прегледам договора ! Оказа се , че 180те дни са изтекли и ...ни вест ни кост !!!! Отидох в шоу рума и тогава ми казаха кога влиза за производство и др информацийки !!! Но като гледам всичко на този етап е ....късмет да дойде навреме или пък по-рано !!!!!
-
- Гараж: Ръждивка
-