Porsche
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Гараж: под наем
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Porsche
Еволюция в интериора и в екстериора за период от 42 години.
Поздрави.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- PRO
Powered by CAXC
Porsche
Неостаряващ дизайн. Фен съм на Порше от едно време и това не се е променило, за разлика от БМВ
Интересно е как се връщат към старите модели в някой от годините, после пак забягват към нещо ново и след това пак се връщат.
Интересно е как се връщат към старите модели в някой от годините, после пак забягват към нещо ново и след това пак се връщат.
TSI Team
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Porsche
Порша си е класика...
Една от малкото расови бегачки, която си е мислена и за ежедневно каране. Виждал съм ги зимата как маат из шльокавицата в Германия...
Една от малкото расови бегачки, която си е мислена и за ежедневно каране. Виждал съм ги зимата как маат из шльокавицата в Германия...
Бееееее.....
- Sawyer
- Гараж: ///
Porsche
Пфффф, уникално...ТТодоров написа:The 911 Turbo S Exclusive Series. The exceptional.
Порше е без аналог сред производителите на автомобили, а Turbo S e съвършената безкомпромисна бегачка, която може с лекота да се използва и в ежедневието - ненормална кола.
Обаче идва една идея скъпа
http://m.mobile.bg/details/11494487107990009
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Обратна връзка:
Porsche
Вчера като си пътувам към Разград, се засякох с Панамера Турбо (5959 му беше номера, беше на ВИП-а на Лудогорец Арена (паркинга после).
Е, няма такъв кеф. Боцаме си съм 1.8 , стигаме населено място (човекът беше на възраст и спазваше всички ограничения), спира си и:
Няма такава мания и красота.
Е, няма такъв кеф. Боцаме си съм 1.8 , стигаме населено място (човекът беше на възраст и спазваше всички ограничения), спира си и:
Няма такава мания и красота.
- PRO