Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
digitalundgrd написа: 27.08.2023, 15:01:45
На "спортна" или въобще някаква кола имаща претенции да и се дава газ по завои, ти да сложиш 50-70 кила на таваня...
+1.
Конкретната Купра има много стойка. Честито. Сигурно и ще понавървява . Май иска друг формат на джантите. Ама това да и е кусура, сменят се, но не по-малки от 18ки.
Същият модел, но само на предно е с диф за разлика от шкодовите врс-и.
digitalundgrd написа: 27.08.2023, 15:01:45
На "спортна" или въобще някаква кола имаща претенции да и се дава газ по завои, ти да сложиш 50-70 кила на таваня...
Джони
80кг е разликата.
Какво говориш човек?
Почти няма RS3 Sportback , който да не е с голямата Панорама , а там е +120кг
Иначе килограми са Ви колите с на @georgemilev,
Саманта е 1900кг
Тия 300кила , ако ги нямам ще лети тоя туч
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ 0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
ИзтрЪпнал написа: 27.08.2023, 15:44:22
Същият модел, но само на предно е с диф за разлика от шкодовите врс-и.
andreev написа: 27.08.2023, 17:19:42
Моята е с LSD, мисля че и предните 245ци са така
Следните модели на Шкода имат VAQ diff (базирана на Haldex електромеханична блокировка на диференциала на предната ос):
- Octavia 4 RS 2.0 TSI
- Octavia 3 RS 2.0 TSI Performance 230 (pre-facelift)
- Octavia 3 RS 2.0 TSI Performance 245 (facelift)
Стига сте го яли бре
Мноооо добре се мести Саманта! Малко са у форума дето могат по добре!
А ако сравняваме по звук... друго си е шестака кат надуе компресора
p.s. @coverdale ми вкара едни мисли за RS4, малко употребявано.... и гледам от Швейцария читави коли идват, та...
Колата вече стана на 29к и имам над 500 км с ремапа от Тодор. Карам съвсем друга кола. Повече се ряпка и много повече ми допада поведението на кутията. За мен трябва от заводЯ да е така. Правилно се бях решиил, да я ремапна както я свалихме от автовоза! Освен двете замерки на връшане от Калояново не съм мерил. Карам бавно и се наслаждавам на колата. Тези дни ще замеря и ще пусна времена. Другата седмица влиза в бокса, да оправя малкото забележки по боята и слагам керамика, ще пусна някоя друга снимка преди и след.
ЧАКАМ ЧЕРЕН ПЕТЪК!
Благодаря Ви момчета, @todor87 и @Silverbullet,че се занимавате с мене и мойта таратайка. Иии оставям това тук.
П.С. За малко да забравя и най-големият Бавняр, който също има не малък пръст в цялата работа @Audirulzz
Малко от днес с любезното съдействие на @Audirulzz и @JORDITO . В най-големият ветрилник сложихме интейка. Благодаря Ви Пичове! Усеща се чувствителна разлика в отзивотчивостта на колата и как се чува DV-то да разтоварва. Песен.
Специално включване, за да благодаря на Team Бавняците @SilverBullet, @Audirulzz, и да ги уведомя, че ще ги пръсна.
Чакам още един кашон, който се търкаля някъде по пътя от Англия, но и той ще дойде! за него по-натам ще покажа. Другата седмица, ше се оборудвам с дискове и накладки и за тази година толкова.
digitalundgrd написа: 02.12.2023, 14:31:00
Найс . Какви коне / времена очакваш след като накичиш всичкия хардуер ?
Нямам... така е най-добре, за да не съм разочарован после. Надявам се около 400 на мотор, 3.х 0-100, и 10.х 100-200. Мисля, че @todor87, може да даде повече инфо какво мога да очаквам. Вече догодина като сложа по-голямото турбо ще е по-интересно.