Škoda Scala подмяна на крушите за дълги светлини

Компактен хетчбек на Шкода
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
aleksapostolov
Гараж: Scala 1.5 TSI 6MT

Мнение от aleksapostolov »

Здравейте,

От миналата седмица и аз съм вече официален шкодаджия. Сдобих се със Скала 1.5 TSI с ръчна трансмисия и ниво на оборудване Vision.

Нещо, което много ме бърка са дългите светлини - жълти са... Използвам ги само извън града, основно второстепенни и добре залесени пътчета, но това смесване на бялата и жълтата светлина много ме дразни. Някой друг "естет" с такава драма да има? Препоръчайте ми моля някакви подходящи бели крушки, които да паснат на температурата на късите светлини. Не държа да са LED крушки (дори не знам биха ли станали, ако не са заложени заводско), не искам и нещо ослепително силно. Просто някаква нормална крушка с бяла светлина 🙃

Сега за отвличане на вниманието ето и една снимчица на "Скакалеца" 😁

Изображение
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Мнение от skodko »

Имаш няколко варианта. Осрам Куул блу като сила са колкото нормална крушка, но светят бяло. Осрам лед. Лед светлина една идея по силна от нормална крушка, светят като късите на 6000к. Най добрия вариант според мен- лед система с активно охлаждане- същата светлина като късите и ще "трепеш гаргите" на дълги. Ако си от Бургас мога да съдействам.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
istoyanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Seat Leon ST FR

Мнение от istoyanov »

+ за Фарове лайф. Бих ги погледнал/проверил за вариантите.
aleksapostolov
Гараж: Scala 1.5 TSI 6MT

Мнение от aleksapostolov »

istoyanov написа: 27.12.2023, 17:33:50 + за Фарове лайф. Бих ги погледнал/проверил за вариантите
Благодаря за съвета, тези пичове са на 2 минути от вкъщи! Ще взема да прескоча тези дни за консултация на място 😊
istoyanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Seat Leon ST FR

Мнение от istoyanov »

Преди 3 години взех за един Нисан крушки от тях. Резултата беше доста добър. Разбира се в дъжд в града пак беше ужас, ама толкова от рефлекторни фарове.. не са лазер :)
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Scala”