Здравейте,
От миналата седмица и аз съм вече официален шкодаджия. Сдобих се със Скала 1.5 TSI с ръчна трансмисия и ниво на оборудване Vision.
Нещо, което много ме бърка са дългите светлини - жълти са... Използвам ги само извън града, основно второстепенни и добре залесени пътчета, но това смесване на бялата и жълтата светлина много ме дразни. Някой друг "естет" с такава драма да има? Препоръчайте ми моля някакви подходящи бели крушки, които да паснат на температурата на късите светлини. Не държа да са LED крушки (дори не знам биха ли станали, ако не са заложени заводско), не искам и нещо ослепително силно. Просто някаква нормална крушка с бяла светлина
Сега за отвличане на вниманието ето и една снимчица на "Скакалеца"
Škoda Scala подмяна на крушите за дълги светлини
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Гараж: Scala 1.5 TSI 6MT
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Имаш няколко варианта. Осрам Куул блу като сила са колкото нормална крушка, но светят бяло. Осрам лед. Лед светлина една идея по силна от нормална крушка, светят като късите на 6000к. Най добрия вариант според мен- лед система с активно охлаждане- същата светлина като късите и ще "трепеш гаргите" на дълги. Ако си от Бургас мога да съдействам.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
- Гараж: Seat Leon ST FR
+ за Фарове лайф. Бих ги погледнал/проверил за вариантите.
-
- Гараж: Scala 1.5 TSI 6MT
-
- Гараж: Seat Leon ST FR
Преди 3 години взех за един Нисан крушки от тях. Резултата беше доста добър. Разбира се в дъжд в града пак беше ужас, ама толкова от рефлекторни фарове.. не са лазер