Сивата мечка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- TSI-LK
- Гараж: TDI
Сивата мечка
Малко или много се чувствам част от това общество. НЕзависимо дали в семейството има Шкода или не.
Та затова и си споделяме разни неща, обменяме опит и т.н.
Да се върна на темата.
Преди да започна да правя екперименти със мене си и марки коли, доста дълго време карах Ауди, предимно А8.
В момента, когато се разделих с последната си А8, започнаха опитите ми да се сработя с друга марка.
Първо беше О3 F vRS, после Супърб L&K TSI, последваха разни американци и докато една нощ не реших да се върна към моя извор.
След на моменти сложни организации и врътки, въпросното Сиво Меченце попадна в моите ръце!
Бях закопнял за истински двигател, различен от 4 цилиндъра; стил и кожи различни от пластмаса и ред други компромиси от средния клас.
Единствената разлика е, че колата не е нова, но ако започна да смятам какво съм вложил в последните няколко МПС-та и колко съм загубил от тях, то спокойно можеше още тогава да съм взел такава.
Но пък нямаше да познавам всички вас.
В крайна сметка си селектирах екземпляр, който покрива над 99% от моите изисквания и критерии.
Ето малко снимки:
От известно време сме си заедно и вече започваме да се сработваме все по - добре.
Сериозно съм израдван от тишината вътре; най - накрая аудио система, която има цялостния нюанс на звуковата сцена; звук от двигател, независимо че е дизел и не на последно място - истинско 4х4.
Та затова и си споделяме разни неща, обменяме опит и т.н.
Да се върна на темата.
Преди да започна да правя екперименти със мене си и марки коли, доста дълго време карах Ауди, предимно А8.
В момента, когато се разделих с последната си А8, започнаха опитите ми да се сработя с друга марка.
Първо беше О3 F vRS, после Супърб L&K TSI, последваха разни американци и докато една нощ не реших да се върна към моя извор.
След на моменти сложни организации и врътки, въпросното Сиво Меченце попадна в моите ръце!
Бях закопнял за истински двигател, различен от 4 цилиндъра; стил и кожи различни от пластмаса и ред други компромиси от средния клас.
Единствената разлика е, че колата не е нова, но ако започна да смятам какво съм вложил в последните няколко МПС-та и колко съм загубил от тях, то спокойно можеше още тогава да съм взел такава.
Но пък нямаше да познавам всички вас.
В крайна сметка си селектирах екземпляр, който покрива над 99% от моите изисквания и критерии.
Ето малко снимки:
От известно време сме си заедно и вече започваме да се сработваме все по - добре.
Сериозно съм израдван от тишината вътре; най - накрая аудио система, която има цялостния нюанс на звуковата сцена; звук от двигател, независимо че е дизел и не на последно място - истинско 4х4.
- naster
- Гараж: Superb III L&K 2.0TDI 140kW DSG7 4x4 MY19
Сивата мечка
Честито! Много класен автомобил - еталон в напредничавостта и все пак изглеждащ стилно без да се натрапва или откроява!
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Сивата мечка
Честита придобивка!
Добър екземпляр изглежда, макар и само на 2 снимки.
С каквото и да се наблъска Супърб-а, няма как да стигне класата на А8. Да не говорим за Октавия. Да ти се чуди човек, защо си даунгрейдвал (хубава българска дума) толкова...
Добър екземпляр изглежда, макар и само на 2 снимки.
С каквото и да се наблъска Супърб-а, няма как да стигне класата на А8. Да не говорим за Октавия. Да ти се чуди човек, защо си даунгрейдвал (хубава българска дума) толкова...
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Сивата мечка
TSI-LK, Да ти е честито и да удовлетвори изискванията ти!Такава кола (премиум и висок клас)се взима точно по този начин.Платена и вече извадена от шоуруума от предния й собственик Та според мен ,че не е чисто нова си е голям плюс за теб ,особено пък за читав екземпляр като този!Със здраве да си я караш колега
Dieselgate Team member
- TSI-LK
Сивата мечка
Ами да, това е специално изпълнение Design selection.
Исках да е "рошавата гарга" и така се случиха нещата.
Има страшно много полезни неща.
Липсват обаче и 1-2, но по тях тепърва ще се работи.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 2024 MONTE CARLO 1.5TSI 6M-MPA3KO
AUDI S4 B8 STAGE 2+ 500+ - SAMANTHA
AUDI A6 ALLROAD C5 2.5TDI - КАМИОНА - Обратна връзка:
Агент на ДС
Сивата мечка
С кой двигател е тоя кошер……
V8 TDI 381кс?
V8 TDI 381кс?
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Сивата мечка
До @TSI-LK - Честито "Audi A 8" Много Безаварийни Километри Заедно Интересно ще ми е да изкажеш мнение, защо "Audi A 8" а не "Mercedes Benz S Class"/"BMW 7 Series"?
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- Бай Онзи
- Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.
- Обратна връзка:
Сивата мечка
Браво! Честито!
- MHlebarov
- Гараж: 2.0 TDi 4x4 L&K 2018
Сивата мечка
Къ се вика: "удри таа мачка, не е наща"
Честито!
Безаварийни милион километра, само гориво и течност за чистачки да ти търси, много да се кефиш на комфорта, тишинята, аудиото, звука от двигателя, ускорението и всичко що туй животно може!
Чувстителен съм на темата с аудиото/шумовете, и аз съм любопитен защо не S class.
Честито!
Безаварийни милион километра, само гориво и течност за чистачки да ти търси, много да се кефиш на комфорта, тишинята, аудиото, звука от двигателя, ускорението и всичко що туй животно може!
Чувстителен съм на темата с аудиото/шумовете, и аз съм любопитен защо не S class.
-
Сивата мечка
В този клас, едва ли има разлика дали е Мерц, БМВ или Ауди.
Честито. Голям дизел, ще носи удовослтвие от шофирането.
Честито. Голям дизел, ще носи удовослтвие от шофирането.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
-
- Гараж: Ръждивка
Сивата мечка
@TSI-LK честито! Да не ти омръзва да я караш! Много добре изглежда )
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- TSI-LK
Сивата мечка
Благодаря на всички.
По А8 се заразих преди 15-16 години, от тогава съм имал всичките модели.
Имал съм и S-ка за известно време, някакси не я усещам по същия начин.
БМВ са ми далеч от въжделенията, не казвам, че е лоша 7-мата серия, ама не е мойта.
Както се каза по - горе, и трите флагмана са топ, вече зависи на какво симпатизираш.
Еее, аз съм за А8.
При избора на тази имаше неща, на които държах на 1000%, например печка с дистанционно, двойни стъкла, разширен максимално кожен пакет, подгреви, обдухване, масаж, Bose. И да не е черна, ебаси, писна ми от тъмни коли.
Има и друго, което си дойде само без да го търся: head up дисплей, шибедах, серво затваряне на врати и всякакви други ( да не изброявам ).
Израдван съм много и от сиво - бежавия салон, за мен това е в пъти по - добрия вариант от черен.
Също така, ама от пълна суета, исках централния панел да няма празни позиции, та затова докато намеря тази с всички възможни функции не беше лесно.
За тези копчета говоря:
По А8 се заразих преди 15-16 години, от тогава съм имал всичките модели.
Имал съм и S-ка за известно време, някакси не я усещам по същия начин.
БМВ са ми далеч от въжделенията, не казвам, че е лоша 7-мата серия, ама не е мойта.
Както се каза по - горе, и трите флагмана са топ, вече зависи на какво симпатизираш.
Еее, аз съм за А8.
При избора на тази имаше неща, на които държах на 1000%, например печка с дистанционно, двойни стъкла, разширен максимално кожен пакет, подгреви, обдухване, масаж, Bose. И да не е черна, ебаси, писна ми от тъмни коли.
Има и друго, което си дойде само без да го търся: head up дисплей, шибедах, серво затваряне на врати и всякакви други ( да не изброявам ).
Израдван съм много и от сиво - бежавия салон, за мен това е в пъти по - добрия вариант от черен.
Също така, ама от пълна суета, исках централния панел да няма празни позиции, та затова докато намеря тази с всички възможни функции не беше лесно.
За тези копчета говоря:
- MHlebarov
- Гараж: 2.0 TDi 4x4 L&K 2018
Сивата мечка
Прилича ми на StarTrek Enterprise!
Страниците на седалките също ли се обдухват?
HeadUp дисплея показва насоки или реална карта с кривина на завоя?
БРУТАЛНА Е!
Страниците на седалките също ли се обдухват?
HeadUp дисплея показва насоки или реална карта с кривина на завоя?
БРУТАЛНА Е!
-
Сивата мечка
@TSI-LK, ако го почистиш този салон, още повече ще ти хареса. Или е от снимките, но си е за основно почистване.