Skoda Elroq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Skoda Elroq
Това има шанс да стане добро пазарно попадение. Да видим.
P.S. Навсякъде пишат - салон с устойчиви материали, здравина... интересно звучи, предвид факта, че в последно време материалите деградират като качество. Не съм гледал клипа, как е направено 4x4? Предвид ценовият клас, едва ли е с два мотора?
P.S. Навсякъде пишат - салон с устойчиви материали, здравина... интересно звучи, предвид факта, че в последно време материалите деградират като качество. Не съм гледал клипа, как е направено 4x4? Предвид ценовият клас, едва ли е с два мотора?
Бееееее.....
- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023
Skoda Elroq
На мен ми е доста интересно да видя RS версията на това нещо. Доколкото виждам в сайта на Еуратек в секцията за двигатели има RS версия.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Skoda Elroq
То има, ама май ще е просто оптика. Защото киловатите са еднакви на всичките модификации.
Бееееее.....
-
- Гараж: Шкода Октавия - 1.9/105 ПД - 2007 и 2010 г. ФЛ.
Шкода Кодяк - 2.0 ТСИ 204 к.с. 2025 г.
Skoda Elroq
Плат на таблато, таблет, абе грозна картинка, явно нищо не разбирам от автомобилен интериорен дизайн.
В новите версии платът на седалките е потрес, епилацията ти е бонус ако си с къси гащи.
Лично мнение, тролея е супер за втора и градска кола, придружена със собствен гараж.
В новите версии платът на седалките е потрес, епилацията ти е бонус ако си с къси гащи.
Лично мнение, тролея е супер за втора и градска кола, придружена със собствен гараж.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ Golf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Skoda Elroq
Къде го дават 4х4? https://www.auto-data.net/bg/skoda-elro ... tric-52847
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Skoda Elroq
Разбирай евтини и твърди. Твърди значи устойчиви по новому
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Сущо така и синтетични - и те са по устойчиви от естествените - ФАКТ
GUNTER SERVICE

450дизел bega4ka няма

450дизел bega4ka няма
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Skoda Elroq
На страницата на Еуратек тъй пише... Не, че не сме виждали и глупости да пише де, ама чак пък толкоз???
С опционално задвижване 4x4, Elroq е готов да ви отведе на нови и вълнуващи места с максимален комфорт и безопасност.
Бееееее.....
-
Skoda Elroq
Супер е количката. Коната ще отече 

- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Skoda Elroq
Има някакво дачийско излъчване в предницата. Размерите са перфектни за градска кола.
Прекалено много текстил на контактни места. Не знам как би изглеждал този интериор на 100к+ км в ръцете на някой активно спортуващ, който обича да пътува по къси гащи и тениска.

Прекалено много текстил на контактни места. Не знам как би изглеждал този интериор на 100к+ км в ръцете на някой активно спортуващ, който обича да пътува по къси гащи и тениска.

- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Skoda Elroq
Ще има 4х4 по-късно през 2025г
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Skoda Elroq
То има текстил и текстил. Едно време шир потреба колите дето имах бяха с текстилен салон, който издържаше половин милион без да се изтърка. Памук, коноп са ултраздрави материали ако се направят като хората.oggie написа: 09.12.2024, 13:49:13 Не знам как би изглеждал този интериор на 100к+ км в ръцете на някой активно спортуващ, който обича да пътува по къси гащи и тениска.
В ерата на "еко" материалите не знам кое ще е по-здраво - балатума или плата. Защото на мойта седалка на 50к, гладката "кожа" вече има леки протърквания на места, докато мъхестата част (псевдо алкантарата) засега е без следи от употреба. Та може да се окаже, че плата е по-здрав от балатума дето го слагат в момента.
Другото дето незнам, тоя активно спортуващия ли ще протърка плата или плата ще протърка него. Да не почнат да я продават с функция епилация
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Skoda Elroq
Той че ще издържи е дори повече от балатума е ясно ама ще се замаже, особено този светъл текстил. Не знам това нещо как ще се поддържа чисто.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Skoda Elroq
Както сме ги подържали едно време, га немахме пари за кожен салон, а колата беше минала 300к като я купувахме
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Мен лично текстил на седалката не ме притеснява, по корите на вратите също. Особенно като се касае за ежедневка, градска кола.
Виж плат по таблото вече ми иде нанагорно и на мен. И колко и голям телевизор да шибнат отгоре все ще ми е в очите плата.
Бееееее.....
-
Skoda Elroq
Това с плата е тренд при всички марки. Дори БМВ ако не са с кожа са така (най-базовите версии):
https://images.carexpert.com.au/resize/ ... kpit-1.jpg
По-добре плат, отколкото твърда пластмаса, която се драска с нокът. (Като при Т-Рок преди фейслифта примерно или всички Дачии).
https://images.carexpert.com.au/resize/ ... kpit-1.jpg
По-добре плат, отколкото твърда пластмаса, която се драска с нокът. (Като при Т-Рок преди фейслифта примерно или всички Дачии).
Последно промяна от maiden на 09.12.2024, 15:43:08, променено общо 1 път.