Имам проблем със Skoda Octavia 2024 при wireless свързването на телефона (s26 ultra) с колата. Преди време имах по стар модел (s22 ultra) и с него доста рядко съм имал такъв проблем, но с новия телефон се случва в 70%-80% от времето и е доста изнервящо.
Самият проблем е че при свързването на телефона с колата се изписва следното съобщение :

Съответно дори да се кликне smrtlink бутона ме отвежда до страницата за свързването и повторно кликане за свързване не помага. Единственият вариант който намерих е рестартиране на цялата мултимедия на колата понякога повече от 1 път за да се свърже телефона с колата. Друго нещо което забелязах е че когато се случва проблема усещам вибрация на телефона (предполагам че би трябвало да ми изпрати съобщение за ауторизация или нещо от сорта), но като го отворя няма нищо за кликане. На самия телефон съм дал абсолютно всички права на android auto и каквито и други предложения да съм видял в интернет съм ги пробвал, но нищо не помага.
Та ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и е успял да го оправи бих бил много благодарен да сподели как.