AUTOCOMPLEX RS.COM
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Гараж: Сервизът се намира на бул. Европа 130 и Анри Нестле.
- Обратна връзка:
AUTOCOMPLEX RS.COM
Здравейте,да ви се представя нов съм във форума ,моята дейност е АВТОСЕРВИЗНИ УСЛУГИ , предлагам: ремонт ходова част,ремонт двг, ремонт спирачни системи,зареждане на автоклиматици и ремонт,инспекция-смана масло иконсумативи,смяна ангренажи и ангренажни вериги, смяна на гуми лепене , ние сме от скоро автосервиз , но идеята ми да предложим качествени услуги.За мен, да ви се представя работил съм в SEAT дълги години , и реших че е време да продължа да се развивам самостоятелно. Който има ннужда за информация може да я намери на сайта или да се обади по телефона лично. БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО,И СЕ НАДЯВАМ ДА ИМА ПО-ДОВОЛНИ КЛЕНТИ.
http://autocomplexrs.com/ https://www.facebook.com/autocomplexrseood/
Автокомплекс РС ЕООД
гр.София,Бул. Европа 130.
тел. :+359889618913
http://www.autocomplexrs.com/
Авторемонтни услуги, диагностика и ремонт на VW, Audi, Seat, Opel и Шкода.
- Диагностика
- Ремонт двигатели
- Ремонт ходова част
- Ремонт климатици
- Ремонт ръчни скоростни кутии
- Монтаж,демонтаж гуми
- Ремонт ел.инсталация
- Смяна на масла,филтри и спирачна течност
Отстъпка за членове на Шкода форум:
- 20% от цената за труд (за части и консумативи осигурени от сервиза)
Ценова листа: http://www.autocomplexrs.com/ceni-avtos ... slugi.html
http://autocomplexrs.com/ https://www.facebook.com/autocomplexrseood/
Автокомплекс РС ЕООД
гр.София,Бул. Европа 130.
тел. :+359889618913
http://www.autocomplexrs.com/
Авторемонтни услуги, диагностика и ремонт на VW, Audi, Seat, Opel и Шкода.
- Диагностика
- Ремонт двигатели
- Ремонт ходова част
- Ремонт климатици
- Ремонт ръчни скоростни кутии
- Монтаж,демонтаж гуми
- Ремонт ел.инсталация
- Смяна на масла,филтри и спирачна течност
Отстъпка за членове на Шкода форум:
- 20% от цената за труд (за части и консумативи осигурени от сервиза)
Ценова листа: http://www.autocomplexrs.com/ceni-avtos ... slugi.html
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
-
- Обратна връзка:
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
AUTOCOMPLEX RS.COM
Представи се и с някакво име
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS
AUTOCOMPLEX RS.COM
Радо се казва човека.
Аз съм първия от форума може би, ползвал услугите му за ремонт на ръчна скоростна кутия на SEAT LEON.
Ще резюмирам накратко епопеята ми и как стигнах до Радо.
Притежаваният от жена ми Seat Leon 1.4 TSI 125 коня 6 скорости, ръчна кутия модел NBW, изведнъж получи странни шумове при отнемане на газта.
Ходих, питах, търсих сервиз и.... Нц
Втора употреба няма такава кутия. От Германия намерих рециклирана за 750 евро + 160 лв.транспорт + 100 лв масло+250 качване и сваляне.
Едни познати майстори ми сложиха добавка с Mos2 на Liqui Molly, но ефект нямаше.
Звънях в различни сервизи, но никой не искаше да я ремонтира,като разбереше модела и цената която ми обявиха на едно място беше безумна 4000 лв.
Бях се примирил,че май ще домъквам от Германия, когато срещнах един човек,който ми даде телефона на Радо с думите "Това е човека, който 10 години ремонтираше кутии в Seat и сега има сервиз".
Така попаднах при Радо. Каза ми ела да я чуя и ще ти кажа какво и е. Няма ала бала, няма другата седмица, няма ще видим.
Отидох, вдигна я погледна и ме викна да видя - деференциала играше целия. Лагери деференциал.
За да се извадят обаче и да се сменят си трябва инструмент и сървис менюал. Извади ми от ЕТКА, кои части ще трябват и каза, като ги вземеш ми я докарвай направо.
Със списъка директно в Еуратек - поръчах ги и дойдоха за 5 дни. Вчера закарах колата при Радо сутринта, днес след обяд беше готова.
Върви и включва като чисто нова.
Всички винтове и лагери бяха натегнати с динамометричен ключ до стойностите описани в сървис менюала. Хлабини и луфтове бяха направени отново по предписание. Твърдя го защото днес изкарах 4 часа при него и наблюдавах работата му.
Накрая изкара колата, тества я и чак когато се убеди,че му харесва на него ми я предаде.
С две думи, препоръчвам човека. Отговорен, без излишни приказки и си върши работата.

П.П. А защо е в нашия форум регистриран, няма да казвам![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Аз съм първия от форума може би, ползвал услугите му за ремонт на ръчна скоростна кутия на SEAT LEON.
Ще резюмирам накратко епопеята ми и как стигнах до Радо.
Притежаваният от жена ми Seat Leon 1.4 TSI 125 коня 6 скорости, ръчна кутия модел NBW, изведнъж получи странни шумове при отнемане на газта.
Ходих, питах, търсих сервиз и.... Нц
Втора употреба няма такава кутия. От Германия намерих рециклирана за 750 евро + 160 лв.транспорт + 100 лв масло+250 качване и сваляне.
Едни познати майстори ми сложиха добавка с Mos2 на Liqui Molly, но ефект нямаше.
Звънях в различни сервизи, но никой не искаше да я ремонтира,като разбереше модела и цената която ми обявиха на едно място беше безумна 4000 лв.
Бях се примирил,че май ще домъквам от Германия, когато срещнах един човек,който ми даде телефона на Радо с думите "Това е човека, който 10 години ремонтираше кутии в Seat и сега има сервиз".
Така попаднах при Радо. Каза ми ела да я чуя и ще ти кажа какво и е. Няма ала бала, няма другата седмица, няма ще видим.
Отидох, вдигна я погледна и ме викна да видя - деференциала играше целия. Лагери деференциал.
За да се извадят обаче и да се сменят си трябва инструмент и сървис менюал. Извади ми от ЕТКА, кои части ще трябват и каза, като ги вземеш ми я докарвай направо.
Със списъка директно в Еуратек - поръчах ги и дойдоха за 5 дни. Вчера закарах колата при Радо сутринта, днес след обяд беше готова.
Върви и включва като чисто нова.
Всички винтове и лагери бяха натегнати с динамометричен ключ до стойностите описани в сървис менюала. Хлабини и луфтове бяха направени отново по предписание. Твърдя го защото днес изкарах 4 часа при него и наблюдавах работата му.
Накрая изкара колата, тества я и чак когато се убеди,че му харесва на него ми я предаде.
С две думи, препоръчвам човека. Отговорен, без излишни приказки и си върши работата.

П.П. А защо е в нашия форум регистриран, няма да казвам
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
- Обратна връзка:
AUTOCOMPLEX RS.COM
Ето още снимков материал.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
AUTOCOMPLEX RS.COM
1x за Радо от мен!Такива майстори,работещи професионално никога не са в повече!
Dieselgate Team member
-
- Обратна връзка:
AUTOCOMPLEX RS.COM
ДОБРО УТРО И УСПЕШНА СЕДМИЦА ОТ МЕН ,И ДА СЕ ОБИЧАТЕ.
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
-
- Обратна връзка:
AUTOCOMPLEX RS.COM
Здравейте и приятна събота и неделя ,и малко снимки.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- Обратна връзка:
AUTOCOMPLEX RS.COM
ДОБРО УТРО И СПОРНА И ПЛОДОТВОРНА СЕДМИЦА.