В смисъл: При мен в частност, на полусъединител, вече като потегли колата си претриса леко(все едно захапва рязко и тръгва). Тресене в педала не съм имал.
Той Самун като се качи, пуска я на полусъедител, бавно-бавно,държи го леко горе,държи го леко долу и тн- и каза, че усеща аз не карам почти така.Може и да го има , но с моите навици , да не съм го забелязал.
Хора, които са карали с такъв , това е нормално.
И Радев(където ходих на дино и къде взе на ТСТ "гаража") има такъв и каза - същият е, точно така си прави Закс Перформанса. И колегата Цецо и той е имал такъв. Не е болка за умиране.
На задна, ако пуснеш рязко, колата тръгва осезаемо и за моето паркиране в гаража , който е Г под ъгъл на 2 блока и до вход с бетонна стена, трябва внимателно да се влезе , точно 1 кола си е леко тегаво първите пъти, но се свиква бързо и няма ядове.
Има ги тези неща, но не са някакви си дразнещи, поне не за мен. При 620 нютона все пак, не е лесно.
Така де, понеже не мога да чакам 1 месец за Саутбенд, поръчах си:
- притискател от TTRS
- феродото
- болтове
- лагер помпа
Да видим, 10 дни доставка. Надявам се, другата седмица : Четвъртък или Петък да съм на линия. Ще видим, колко и как ще държи. Поне, от към комфорт , оригинален съединител/притискател.
Както споменах: Някъде дават 580 нютона, някъде 650. Закса го даваха 550+, държеше без проблеми. Ще видим, ако не е добре....следващият
Я Саутбенд, я като на чичо Ваньо.
Все пак, ТТРСа го дават почти 400коня и 480нютона заводски. Като се ремапне , става към 480коня и примерно 580нютона. Би трябвало да държи и да няма проблеми.
Ще видим
Както казва Светльо (чичо Сами): ОЕМ Тунинг е най-добре
Вчера се чух с него, консултирах се, питах го някой неща, да каже мнение! Каза- ОЕМ Тунинг.
P.S: Попаднах на интересни коментари. Важното е, че след като е оправил проблема с вибрациите (не е от кутия и съединител), човекът се кефи много на този съединител.
https://www.golfmk6.com/forums/showthre ... 22&page=14

![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)