На Алексей Петров автомобила явно е бил с такова!
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Кво значи,не се начуква?Да не е бронирано?
На Алексей Петров автомобила явно е бил с такова!![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
На Алексей Петров автомобила явно е бил с такова!
- nzlatev
- Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Тя и бараката до него е била така 
- Sawyer
- Гараж: ///
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Днес от Еуратек ме накараха да подскоча до тавана от радост.
Пратих запитване за евентуална дата на производство на колата ми, очаквайки да се спази началната прогноза за март 2016г. За моя изненада ми беше съобщено, че колата ще бъде произведена в следващите 10 дни. Ще бъде тук съвсем скоро и най-вероятно ще успея да я взема още преди празниците.![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Пратих запитване за евентуална дата на производство на колата ми, очаквайки да се спази началната прогноза за март 2016г. За моя изненада ми беше съобщено, че колата ще бъде произведена в следващите 10 дни. Ще бъде тук съвсем скоро и най-вероятно ще успея да я взема още преди празниците.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Eее,страхотен Коледен подарък.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Супер.
Да те зарадваме и ние с празнични подаръци - стилните ни стикери за страничните стъкла?
Да те зарадваме и ние с празнични подаръци - стилните ни стикери за страничните стъкла?

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Страшно новина..........Браво...........
Как спиш не знам. Голяма радост те очаква.
Как спиш не знам. Голяма радост те очаква.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Досега спях спокойно, но след днешната новина може и да спре да ми се получава. Бях се настроил за много дълго чакане и нямаше особена нервност. Сега обаче съм като дете преди Коледа.
За стикерите - като се видим (надявам се, скоро) на живо и се запознаем, ще кажете как мога да се сдобия с тях.
За стикерите - като се видим (надявам се, скоро) на живо и се запознаем, ще кажете как мога да се сдобия с тях.
- BlackPearl
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Направо ти ги пращаме!
В най-лошият случай с мега-утра-гиба бърз куриер в лицето на Маджестика!![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
В най-лошият случай с мега-утра-гиба бърз куриер в лицето на Маджестика!
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)

-
liliyavalentinova
- Гараж: Автомобил
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Това ми напомня на моите вълнения при чакането на Шкодьо. С риск да те разочаровам, но и при мен беше така. Казаха ми, че може да е при мен преди празниците миналата година, но дойде февруари. Искрено се надявам при теб да не е така и очакванията ти да се получат. Успех 
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
По думите на дилъра, колата ще бъде произведена през следващите 10 дни. Надявам се при това положение да се класираме преди празниците. Дори да стане след Нова година обаче, няма да бъде проблем - и така ще бъде много, много по-рано от очакваното.
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Лек ъпдейт за моето чакане. Колата е готова, вече произведена и чака транспорт към България. Би трябвало да успея да я взема преди празниците, ако не ми мине котка път.
Готов съм със зимните гуми, остава само да открия точния сервиз, в който да ги монтират. През годините толкова нерви съм скъсал покрай щети върху коли и джанти в квартални гумадийници, в Маргел, в Диана и къде ли не още.
Готов съм със зимните гуми, остава само да открия точния сервиз, в който да ги монтират. През годините толкова нерви съм скъсал покрай щети върху коли и джанти в квартални гумадийници, в Маргел, в Диана и къде ли не още.
- BlackPearl
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Е, той сервизът е точно този: Интерпан
http://www.skoda-bg.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=55
Няма какво да му мислиш!
Поздравления, чакаме я и ние с нетърпение, да се присъединиш (вече и с автомобил) към нашите редици на следващата среща!
http://www.skoda-bg.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=55
Няма какво да му мислиш!
Поздравления, чакаме я и ние с нетърпение, да се присъединиш (вече и с автомобил) към нашите редици на следващата среща!

- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer