Не съм съгласен, Емо. 19 е повече от добре, а като по-консервативен размер за зимата 18 е напълно окей. Няма драма с малко по-голям размер джанти
Джанти за Octavia III
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Sawyer
- Гараж: ///
Джанти за Octavia III
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Джанти за Octavia III
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
mw3
Джанти за Octavia III
Вижда се, че си нагласил летните джанти и гуми само за снимката, отстрани се виждат следите от Дебицата 195/65/15, с които караш зимата.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Джанти за Octavia III
И това го каза човек който кара октавия с 16ки... опа субчо с 18киPRO написа: 12.12.2018, 15:44:37 Ице, не взимай съвети за джанти от човек, който не кара зимата. 17 е абсолютния максимум за Октавия още повече за зимата!
Що да не караме 18ки зимата?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- TSI-LK
- Гараж: TDI
Джанти за Octavia III
Ще споделя моите скромни виждания по темата.
Моята RS-ка е с летни 18-ки 225/40.
Преди месец я качих на зимните 205/50/17, което е еквивалент по диаметър на 225/45/17.
Тогава за последно се убедих, че всичко над 17 цола на Октавия е абсолютно пресилено.
Зимни 225/40/18
, сори ама това е далеч от логиката на зимна гума.
За 19-ки ще остана безмълвен.
Само ден след като върнах 17-ките вече твърдо знаех, че на Супърба няма никакъв шанс да сложа нещо повече от фабричните 235/45/18.
А който иска по някаква причина, да кара и с 21 цола![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Моята RS-ка е с летни 18-ки 225/40.
Преди месец я качих на зимните 205/50/17, което е еквивалент по диаметър на 225/45/17.
Тогава за последно се убедих, че всичко над 17 цола на Октавия е абсолютно пресилено.
Зимни 225/40/18
За 19-ки ще остана безмълвен.
Само ден след като върнах 17-ките вече твърдо знаех, че на Супърба няма никакъв шанс да сложа нещо повече от фабричните 235/45/18.
А който иска по някаква причина, да кара и с 21 цола
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- TheSaint
- Обратна връзка:
Джанти за Octavia III
А не знам..някакви реплики
Китайците спестили малко метал и ги направили по-лекички да не друсат като 19ките. Малко цвета им объркан но поне возят по-мазно..почти като 16ки
- Performance99
- Гараж: VAG
- Обратна връзка:
Джанти за Octavia III
На времето като си взех R32-та с 18-те, лято и зиме си вървеше с 225/40/18, каква драма, к'ви два лева. На Octavia 3 не и ходили 19-ки... глупости, я и бодни едни яки 19-ки и после обяснявай колко е грозна, а Superb 3 с 17-ки е ужас - лично мнение. На този изпънат силует, особено комби да не му сложиш едни 19-ки си е престъпление ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
Аз пък не разбирам, как си взимате назобени коли и искате ги карате с некви Вида контакт или Вида спорт, ми то трактора ми е с по-ниски гуми и с Milltek-a си е![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)

Аз пък не разбирам, как си взимате назобени коли и искате ги карате с некви Вида контакт или Вида спорт, ми то трактора ми е с по-ниски гуми и с Milltek-a си е

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Джанти за Octavia III
+1.PRO написа: 12.12.2018, 15:44:37 Ице, не взимай съвети за джанти от човек, който не кара зимата. 17 е абсолютния максимум за Октавия още повече за зимата!
Е винаги можеш да говори с Маджо да ти пуснат някакъв абонамент с отстъпка за обработка на зарчетата.
Бееееее.....
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Джанти за Octavia III
Е как - там съм през ден...
Така де, през седмица,
като се има предвид, че зимата колата не се кара изобщо през работните дни.
Поздрави.
Така де, през седмица,
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
-
socom
- Гараж: Skoda Octavia 3 FL - Vision, 1.5 TSI, DSG 7.
Джанти за Octavia III
Здравейте, харесах си джанти, мисля да ги ползвам за летните гуми. В момента /на зимните/ съм със стоковите Trius 7x17 на Шкода.
Става дума за този модел - RC Desidn RC 32 в цвят Ferric Grey Matt. Според производителя джантите могат да се ползват през зимата заедно с вериги, от тук съдя че, покритието би трябвало да е ОК. Писах писмо на Brock и според тях теглото на 1 брой в размер 7х17 ЕТ49 е точно 10.00 кг.
Ето и линк към сайта: https://www.brock.de/en/wheel-configura ... 65!01AC1F3
Всички параметри на джантата са в точните размери за Шкода.
Според конфигуратора, колата ще изглежда така: Моля за мнения, критики и т.н.
Става дума за този модел - RC Desidn RC 32 в цвят Ferric Grey Matt. Според производителя джантите могат да се ползват през зимата заедно с вериги, от тук съдя че, покритието би трябвало да е ОК. Писах писмо на Brock и според тях теглото на 1 брой в размер 7х17 ЕТ49 е точно 10.00 кг.
Ето и линк към сайта: https://www.brock.de/en/wheel-configura ... 65!01AC1F3
Всички параметри на джантата са в точните размери за Шкода.
Според конфигуратора, колата ще изглежда така: Моля за мнения, критики и т.н.
- TheSaint
- Обратна връзка:
Джанти за Octavia III
Ако не се лъжа са същите като BRoCK B32

Карах 2 зими rc design 29 - полирано лице, никакви проблеми / вериги ни съм слагал
/ Сега ги кара мой приятел, отново без ядове. Като качествво за цената си са добри.Като тегло не са леки но пък за тези пари са добро решение.
На конфигуратора не се доверявай много, изглеждат винаги по широки и по големи. На мен ми допада как стоят но всичко е субективно. Хубаво е да уточниш защо искаш още един комплект 17ки? Зимен или летен сет?

Карах 2 зими rc design 29 - полирано лице, никакви проблеми / вериги ни съм слагал
-
socom
- Гараж: Skoda Octavia 3 FL - Vision, 1.5 TSI, DSG 7.
Джанти за Octavia III
За конфигуратора съм съгласен, 17-ките изглеждат почти перфектно /а всъщност са леко малки/. Мисля за летен сет да ги ползвам, не искам да минавам на 18 - и джантите и гумите в тоя размер са с по-високи цени. Имам нови летни 17-ки, просто не искам да сменям летни/зимни гуми на една джанта. Иначе да, подобни са Brock B32 но имат и разлики.
RC 29 изглеждат много добре на VRS-а. Май са подобни на Alutec Ikenu.
RC 29 изглеждат много добре на VRS-а. Май са подобни на Alutec Ikenu.
- TheSaint
- Обратна връзка:
Джанти за Octavia III
OZ HYPER GT