Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Моето мнение е - бензин(team tsi ) с ръчни скорости, може и врс
Не мисля, че харчат много и обслужването може да е по-евтино от дизела.
За екстрите, съвсем спокойно може да махне печката, да сложи подгрев на волана и седалките + опционално подгрев на челното стъкло. Тука колегите ще споделят, дали върши работа. Моята е гаражна и загрява страшно бързо след като потегля. За другите екстри e въпрос на вкус и бюджет.
2k за придобиването...
Както казах, баща ми не е състезател, не кара тежки неща, а по думите на Жорето динамиката е напълно достатъчна. Парите не са фактор, но на него не му трябват тия 35 коня отгоре. Не че и този двигател не го мислиме...
Пак се филмирате с тия дизели. Нищо им няма на колите. Никаде в упътванети на TDI колите не пише "ДА НЕ СЕ КАРА КАДСКО" Да се оправя там както му е името на този филтър, негова си работа. Нали за това е създаден да си върши работата.
Преди няколко дни се возих в стария ми Рапид 1.6 TDI на 125 хилки е станал километража колата си е като в първи ден в ,който я изкарах от магазина. Върви си чудесно и нищо не харчи.
За екстрите веки сам си преценява, какво иска и какво не. Аз бих посъветвал пижомир да заеме от колега във форума О3 с лед фарове и да повози новия собственик. Ако човека вижда с твз фарове ОК ако не да се мисли за обикновения фар. Моя родител един единствен път кара Октавията и каза ,че със тия свещи във предните фенери рано или късно ще блъсна нещо ,което е на повече от пет метра пред колата. Така и стана.
Оп, значи горния линк не е актуален, щото е за 105к.с.
Ето: https://www.spritmonitor.de/en/overview ... owerunit=2
Като махнете печката тези 2к има ли ги?
И разбира се не си налагам мнението де, вие си знаете най-добре
Бобо, благодаря за съвета, ама вижън пакета е с такива, не знам дали ще се навият да сложат халогенни, а за стайл няма отстъпка.
Тодоре,
Останах с впечатление, че за дизел печката е супер решение и ако ще е дизел, ще я оставим, а ще махнем подгряване на предното стъкло. И пак казвам - парите не са толкова фактор, но за неща, които няма да се ползват, като няколко коня отгоре, пари не си заслужава да се дават.
bobo80 написа: 18.01.2019, 17:51:54
Моя родител един единствен път кара Октавията и каза ,че със тия свещи във предните фенери рано или късно ще блъсна нещо ,което е на повече от пет метра пред колата. Така и стана.
Днес я видях на Полигона - бяла и мръсна. По джантите я познах
Вече са запълнили дупката от бетона в предницата. Имаше ли драми с ремонта?
JORDITO написа: 19.01.2019, 00:00:41
Днес я видях на Полигона - бяла и мръсна. По джантите я познах
Вече са запълнили дупката от бетона в предницата. Имаше ли драми с ремонта?
Много добра работа от ЕТ чак е за чудене. Всичко от капака надолу е чисто ново. Много коректни. Браво. По фактури към ДЗИ това ремонтче излезна 15800лв.
Само искам да постна тази снимка - днес на лежерно возене само в София (южен парк - метро цариградско и обратно) с няколко изрязвания
Купувайте дизели...
4C62D9B0-6265-4479-892C-F82DBB285EC0.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.