Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Относно изнасяне,това е за мен оптимално за айбаха черния,който е само 1см. по нисък отзад от заводското.ПО ИЗНЕСЕНО ОЩЕ ПО СКОКЛЕСТО стои.
Това е 1см фланец,ет 45,8j,гума 235-предпазва джантата . Иван грешно е дал изнасянето при мен
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Браво бре чичо Ваньо! Ти не си доктор. Ти си професор, к.м.н., доцент! Преподавател. Това харесвам на този форум, че хората нищо не спестяват и раздават знанията си, за да са в полза на общата идея. Тези съвети и обощения съм сигурен, че в никой гуми център и всички свързани с гуми и джанги хора, не биха го обобщили по този начин. Евала пичове!
Бай Миле сложи по 2см фланци отзад на Пералнята префейс на Стоков Екстрийм и с Червения Айбах свалянето Колата гръмна.
Това значи, че можеш например да сложиш 8 инча джанта, но пак с ЕТ50-51.
Сваляш с Червен Айбах и си ти, но той не става със Сток амартисьори. Трябва Билщайн Спорт скъсените. Доста пари е комплекта.
Ако добавиш още милиметри от ЕТ45 например, вече Койлове като скъп вариант или HR пружини като евтин вариант ти трябват.
HR свалят повече от Червения Айбах и могат със Сток амортисьорите да работят.
Няма друг начин, ако не искаш Стоковите джанти.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
bega4kata написа: 07.02.2019, 23:48:15
Това е 1см фланец,ет 45,8j,гума 235-предпазва джантата . Иван грешно е дал изнасянето при мен
Не знаех, че 1см Фланци имаш. Ти сам си ми казвал, че 5мм си сложил отзад леко да изнесеш теснити жантички къде си купи. Явно след като се оправиха нещата с тресенето си сложил 1см.
Значи 22.35 изнасяш. моя неточност, признавам. За това все по-скоклест изглеждаш. Сега разбрах
HR пружините стоят в гаража ми и те очакват Ще гръмнеш.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
todor87 написа: 08.02.2019, 00:02:08
Мисля, че фейса излиза и свален спрямо пре-фейса.
Няма такава работа. Същият Луноход си е.
bega4kata написа: 07.02.2019, 23:48:15
Не знаех, че 1см Фланци имаш. Ти сам си ми казвал, че 5мм си сложил отзад леко да изнесеш теснити жантички къде си купи. Явно след като се оправиха нещата с тресенето си сложил 1см.
Значи 22.35 изнасяш. моя неточност, признавам. За това все по-скоклест изглеждаш. Сега разбрах
HR пружините стоят в гаража ми и те очакват Ще гръмнеш.
La Furia Roja написа: 08.02.2019, 00:08:18
Няма такава работа. Същият Луноход си е.
"The range topping VRS model has been dropped by an additional 15mm with a the track widening by an impressive 30mm. These improvements are welcome to those looking to upgrade from the MK3 VRS. It’s commonly accepted that the offset was a little too conservative on the MK3 together with it being a little too high for those massive wheel arches. No wonder a subtle drop on a set of H&S springs and 40mm wheel spacers are a common modification for MK3 owners." https://www.hypermiler.co.uk/new-cars/s ... ts-changed
Здравейте, рискувам да досадя на колегите но, не можах да изтърпя - сложих летните гуми на джантите.
Снимки на колата + новия сет, на лято. От мен за сега толкова:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.