Попитай майстора?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Попитай майстора?
Стана белята днеска. Не можах да намеря парт номер. Някой ако знае от къде мога да намеря светлоотразителите за Йетито ще съм му много.благодарен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Попитай майстора?
Мерси много. Тези са за фейса обаче.Rangel написа: 15.02.2019, 16:38:10 Нещо от тези:
https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Rear ... rk:26:pf:0
https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Rear ... rk:25:pf:0
https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Rear ... rk:24:pf:0
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Попитай майстора?
5L0945105
- SeVo
- Гараж: Octavia II 1.9tdi
Sandero II FL stepway 0.9tce
Попитай майстора?
Вчера колата ми изписа service 4500!?!?!
След това показание, часовниче и 1.
Т.е., минала е една година, но остават 4500?
Или има някаквъв друг сервизен интервал.
По принцип си записвам кога какво и на колко км, но не съм проверявал.
След това показание, часовниче и 1.
Т.е., минала е една година, но остават 4500?
Или има някаквъв друг сервизен интервал.
По принцип си записвам кога какво и на колко км, но не съм проверявал.
-
socom
- Гараж: Skoda Octavia 3 FL - Vision, 1.5 TSI, DSG 7.
Попитай майстора?
Здравейте, моля за малко помощ, търся парт номер на пластмасовата кора в багажника на Октавия 3 FL /седан/. Интересува ме цена.
- zorozlatanov
- Гараж: Tesla Model 3 -Dual Motor
Renault ZOE 52kWh-Red
RAM Bike XC Twoo - Обратна връзка:
Попитай майстора?
Да попитам, някой знае ли как се вадят въздуховодите по средата на Октавия 3. Моят десният от както я взех не му работи клапата. Врътката се движи и си щрака в крайните положения, но не движи клапата. Напънах малко по лъскавата лайсна, но ме достраша да не я изкривя и се отказах.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Попитай майстора?
И моите жалези не се движеха. Напънах ги яко с дръжцицата отпред и се откачиха и сега се мърдат. При мен наляво и дясно не се движеха.zorozlatanov написа: 19.02.2019, 14:53:01 Да попитам, някой знае ли как се вадят въздуховодите по средата на Октавия 3. Моят десният от както я взех не му работи клапата. Врътката се движи и си щрака в крайните положения, но не движи клапата. Напънах малко по лъскавата лайсна, но ме достраша да не я изкривя и се отказах.
- Nikolay Georgiev
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M, Roomster 1.6 TDI (90+)
Попитай майстора?
Като сменях единия (поражения от автомивка), ми го смениха в ЕТ, използвайки някакви техни специални щипки / инструменти... За 2 мин и готово.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Попитай майстора?
Има щипки, 2 горе и 2 долу. Светваш с фенерче през решетките и се виждат. Бъркаш внимателно с отверка през решетките и разкопчаваш щипките горе, после същото и долу. Дърпаш напред и излиза.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- zorozlatanov
- Гараж: Tesla Model 3 -Dual Motor
Renault ZOE 52kWh-Red
RAM Bike XC Twoo - Обратна връзка:
Попитай майстора?
Еееее, Жоре, жив и здрав да си! Какво щяхме да правим без теб във форума. ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Попитай майстора?
Привет колеги и
, че си му е време
Имам едно питане за задната чистачка на О2 ФЛ, и по точно, че работи когат си иска? Сработва най-вече зимно време при по-ниски температури и ако е по-влажно.... това за влагата не важи лятно време! Жиците в гуменото гофре изглеждат здрави, няма видимо скъсано, както и жиците до моторчето. Помпата работи и подава течност постоянно. На лабава маса ми изглежда но.... някой идеи
, че си му е време Имам едно питане за задната чистачка на О2 ФЛ, и по точно, че работи когат си иска? Сработва най-вече зимно време при по-ниски температури и ако е по-влажно.... това за влагата не важи лятно време! Жиците в гуменото гофре изглеждат здрави, няма видимо скъсано, както и жиците до моторчето. Помпата работи и подава течност постоянно. На лабава маса ми изглежда но.... някой идеи
- JORDITO
Попитай майстора?
makaveli, имах подобна драма с ибизата. Оказа се моторчето, което намерих в ebay.co.uk за около 50 лв с доставката. На чистачката имаш 3 кабела. Първия е плюс на контакт, втория е плюс, който задейства чистачката и третия е маса. Отвори кората и провери с пробна лампа или мултицет, дали имаш маса и плюсовете. Реално ако сложиш пробната лампа на масата и цъкнеш втория плюс в средата, трябва да се задейства чистачката.
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Попитай майстора?
Jordi, данке за акъла, пак ще ги проверя... за жалость тая кора сваля ли е още веднъж и ще търся нова.... в това време ладно, направо основите на щипките се кършат от кората ама нейсе, жената не вижда, какво се случва зад нея ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- JORDITO
Попитай майстора?
makaveli, то това с чупенето на основата е бъг на тази кора. Отиваш при някой, дето ремонтира брони и заваряваш основите.
Пробвано е и няма грижи. (имам предвид дългите основи, откъм чистачката)
Пробвано е и няма грижи. (имам предвид дългите основи, откъм чистачката)