Гледай на първия Рън на 33та сек. АПР слага Шеста и още кара. Ти имаш ръчка, мнооооо добре знаеш кога се слага 6та при бягане. След 240. Ревото вече е отрязано. След 220 ДСГто пада това е. Заради предавателните числа, коментирали сме го хиляди пъти.
Отделно на съседния клип има графика на ЕФРа. Сега какви са тези 540коня не знам, сиугрно са Верни, защото със 110 Рона бензин може и 560 да се хванат , ама БАЯ ЛАГ ИМА тоя Борг Варнер и бая мощ наведнъж снася
Глей му кривата как върви............ Типично за Лагаджийска кола ставаща само за Газ на Гернана и то направо от 80 нагоре на Трета старт. По-зле е от Твоята мисля. При теб не е чак така внезапно.
Глей му Нютоните. 620Нм колкото моя Стейдж, а пък 140 коня отгоре.
Това става със Силно изнесени към Високите обороти Нютони, а в средните и ниските няма никой.
Просто при мен тези Нютони 620 са примерно на 3000оборота и от Там 400коня.
При тоя ЕФР са на 4400оборота и от Там 540коня. При 3500 обаче и надолу в най-често използваните обороти това чудо на АПР не може да се кара, няма пауър там. Видно е и от Диното.
Тук да гледа и Тодор, къде Диното НЕ ПОКАЗВАЛО. Всичко си показва и после на пътя работата е едно към едно с Дино графиката.