Проблем с централното

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 2007г. до 2014г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Streleca887
Мнения: 1
Регистриран на: 17.05.2019, 17:16:34
Репутация: 0

Проблем с централното

Мнение от Streleca887 »

Здравейте,
От скоро имам шкода фабия 2 1.4 16v 2007година, има обаче колата само един проблем който не успявам да реша . Централното заключване хваща само до колата на максимум метър разстояние имам 2та ключа оригинални с отделни дистанционни е алармата .колата е оригиналната аларма и централно. в същото време ключа на вратата на шофиора влиза само до средата явно има нещо набутано вътре.Знаете ли къде се намира тази антена за централното или как точно работи

Публикувай отговор

Обратно към “Fabia II”