Много зависи от автомобила, който имам и заводската му конфигурация. Принципно винаги искам да вкарам някакви отличителни белези, които да го направят МОЯТА кола.
1.Ако разполагам с автомобил с подчертано спортни характеристики (спонтанен пример - sl500), най вероятно силово няма да го докосна, но екстериорно бих направил нещо, което да го индиидуализира - джанти, цвят. Има такива автомобили, които не се нуждаят от доработки, но за тях нямам пари и за на старо

2. Ако колата е цивилка, но има турбо, ремап почти сигурно ще направя, както и промени в екстериора. Ако е Ево или sti обаче, противно на логиката на много хора, по-скоро си мисля, че няма да се занимавам със силов тунинг.
3. Ако колата е атмосферка, само екстериор.
4. Интериорен тунинг - само ако нещо ме подразни.
5. Конкретно моят Супърб е уникална кола за пенсионери

, съответно никой в България (а и в чужбина е рядкост) не си играе да го "къстъмизира" и не е съм далече от това да го направя един от уникалните екземпляри у нас (зная, че има и други, но са малко), макар промените (на този етап) да не са много.
Към днешна дата съм надградил следнит нещица:
1. Джанти Джемини 18" (О3vrs);
2. Джанти Екстрийм 19" (О3vrs);
3. Стоманени педали (оригинален аксесоар)
4. Черни огледала (оригинален аксесоар)
Бъдещи доработки:
1. Ремап;
2. Генерация (евентуално и ще бъде не толкова, за да повиша мощността, колкото да си знам, че съм направил изродията да сложа спортна генерация на подобен автомобил

).
3. Черен таван (евентуално, но по-скоро малко вероятно);
4. Черна предна решетка.