Аз пък, ако мога да си го позволя, на драго сърце ще го паркирам в гаража си! И ще си го карам точно така, както до сега си карам колите - навсякъде, където си искам! vRS-a ми съм сигурен, че ако можеше да говори, щеше да иска да е Скаут модификация, предвид пътищата по които е минавал и товара, които е пренесъл до безброй обекти из чукарите, но си движи без проблем. И на асфалт и из селските пътища, че и някои по-плитки коловози е превземал. Що да мисля за Супърб Скаут като високо проходим автомобил? Трябва да съм неориентиран, за да ми се въртят такива мисли. Ще стигне ли до язовира или ще ме качи ли до пистата под лифта? И двете Октавии, които съм имал/имам си довършваха пътуванията за където са тръгнали.
Не разбирам, защо са тея коментари к’ва била колата, ама то само пластмаси повече има, ама не е офроуд, за к’во да плащам повече... Евалата на Шкода, че имат ОЩЕ една модификация на флгмана. Този Супърб Скаут бих си го взел с най-голям кеф! Ако ще да е само визия и да не предлага по-висок просвет дори. Просто ме кефи

Т’ва е като Kodiaq vRS! И тази модификация и Superb Scout ще се мятат с поръчки, а няма да има масово производство. Мина времето на плановата икономика. Добре са си направили сметка - сигурен съм. И няма да са на загуба