Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
ПочнА и ти като Сами......
Прави ги както то кеф и да те карат да се усмихваш като ги видиш.
Да ги правиш заради мнението на хората не е ОК.
Черните са ми ОК.
Изпъкват апаратите, а и Дарт Вейдър няма по него светли неща
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
3 чифта джанти за 3 месеца и 3000 километра за година... Не го разбирам аз това, ама аз какво ли разбирам въобще
Колегата я нагласи колата, да се качва и да кара. Горе долу е стигнал лимита, всичко по-натам ще е набутване на пари в нещо, дето след 5 години ще има пазарна стойност колкото е дал в момента за турбото!
Младежа е най-добре да седи в златната среда някъде. Кат се чичоса кат нас, друга работа... В тоя ред на мисли, ти отвори ли му барем една бира за комплимента, бре?
Крайното гърне не може да се свали ей така . Трябва да се резне или извади цялата част. Генерацията е на 2 части. Даунпайпа е до средата и после всичко до отзад.
Моето го рязах, защото си минава над гредата и не можех да го извадя лесно назад.
Трябваше да погледнеш моята тема.
Махаш чистачките, след това пластмасата. И прекарваш зад бомбето на амортисьора , над калника-шофьорски.
Там е най-добре, защото излиза над бушониерата и близко до колонката (за уред).
Като се махат чистачките и пластмасата, се слагат нови щипки, че старите се чупят или се огъват.