Качеството как е? До колкото знам не е добро ?
Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- niki4BG
- Гараж: В процес на търсене... LOADING
Mоят автомобил:. LOADING... В процес на търсене!
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Заредил съм от нам само 1 резервоар дизел и нямам много наблюдения. Колата си работеше както всякога.
-
mtj5776
- Гараж: OKTAVIA 2 1,9 TDI 105кс
- Обратна връзка:
Някой може ли да каже мнение за качеството на нафтата по бензиностанциите във Варна? Добри отзиви за някоя конкретно? Мисля да зареждам на Еко или на Петрол...дали съм се насочил правилно?..
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Марешки зареждай. Добро е горивото. Имам ТДИ комън рейл, 5+години само от там. Никакви проблеми! Кара се ежедневно.
Шкодата рс стейч 3,правил съм си експеримент с гориво Шел ви пауър рейсинг и гориво от Марешки - УКОРЕНИЕТО 100-200 е в разлика в допустимата грешка при замерването. Тоест ЕДНАКВО.
Шкодата рс стейч 3,правил съм си експеримент с гориво Шел ви пауър рейсинг и гориво от Марешки - УКОРЕНИЕТО 100-200 е в разлика в допустимата грешка при замерването. Тоест ЕДНАКВО.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
alexk
- Гараж: Ex Octavia 3 FL Vision 1.5 TSI 2018
Superb 3 FL L&K 2.0TDI 4x4 2020
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Ебати обяснението, за малко да пророня сълза...
https://m.dnevnik.bg/biznes/2020/04/21/ ... skladirat/
https://m.dnevnik.bg/biznes/2020/04/21/ ... skladirat/
Бееееее.....
- Mitak6
- Гараж: Skoda - Superb II PRAHA/facelift/led 2.0 TDI 2014 liftback
https://m.capital.bg/biznes/kompanii/20 ... u_kzk_pak/ Държавата има полза от картела, защото лапа яко парички от данъците върху горива т.е от акциза и бъркат в нашите джобове.
-
shibumi
- Гараж: Fabia 1 2006 1.4 TDI PD 80 ps, Octavia Scout 2008 2.0 TDI PD 140 ps, Fabia 1 VRS 2005 :) , Fabia 1 1.9 SDI
За Марешки съм попадал на доста противоречиви мнения ? Става дума за Дизел. И говорим за София, дали някой има наблюдения ?bega4kata написа: 05.04.2020, 18:03:36 Марешки зареждай. Добро е горивото. Имам ТДИ комън рейл, 5+години само от там. Никакви проблеми! Кара се ежедневно.
Може би е обсъждано ,но не успях да намеря - мнение за "нормален" дизел и ЕКТО на Лукойл или Макс Моушън на ОМВ ?
Има ли наистина разлика ? От скоро слагам добавка БАРДАЛ ( след прочетени доста положителни отзиви ) и пак зареждам от "по-добрия " дизел.
На предишната кола при градско шофиране в София имах доста проблеми с ДПФ Филтъра, докато зареждах с "нормалната нафта". След няколко посещения в Еуратек и съвети да ползвам по-високия клас дизел ми стана навик .
Моля за извинение ако е обсъждано вече !
Поздрави
- SeVo
- Гараж: Octavia II 1.9tdi
Sandero II FL stepway 0.9tce
Повтарям се.
Откакто го има Марешки във Варна баща ми зарежда двете си дизелови коли там (ок1 и grand vitara), а аз реното на жената, което карам в града (шкодата по-рядко, че не ми е удобно като тръгнем за нанякъде).
Проблеми не сме имали.
Откакто го има Марешки във Варна баща ми зарежда двете си дизелови коли там (ок1 и grand vitara), а аз реното на жената, което карам в града (шкодата по-рядко, че не ми е удобно като тръгнем за нанякъде).
Проблеми не сме имали.
- nzlatev
- Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
Марешки няма лицензиран склад за внос на горива, т.е. взема от так където и другите вземат. Няма как специялно за него някой да внася евтино некачественно гориво. Аз карам с дизел от там и си слагам добавка, защотот на тази цена и добавката ми излиза на сметка. Йети-то е на 100 октана от него и се държи супер добре, градско нямам среден разход над 7,5л последната 1 година. В момента във Варна разликата между МАрешки и Лукойл, ОМВ, Шел е поне 30ст.
- nzlatev
- Гараж: Škoda SuperB II Avant
2,0 TDI 170+ DSG
Škoda Yeti 1,2 TSI DSG
Škoda Fabia 1,9 SDI
Акциза е един и същ за всички и не зависи от цената на горивата, т.е. не е % от стойността им. Само ДДС-то е пройзводна от цената на горивата. Картела си печели най-много. Проблема е , защо хората зареждат от тези бензиностанции?!? Проблема си е в нас, след като имаме избор, даже и малък да е, пак повечето зареждат при скъпият доставчик... Проблема си е в нас, че толерираме това. Тук няма нужда от протести по площади, просто не зареждайте там...Mitak6 написа: 21.04.2020, 22:41:16 https://m.capital.bg/biznes/kompanii/20 ... u_kzk_pak/ Държавата има полза от картела, защото лапа яко парички от данъците върху горива т.е от акциза и бъркат в нашите джобове.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Такива сме Златев - ОВЦЕ
GUNTER SERVICE

- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Ами Ники....
В Бургас, където е рафинерията и всички взимат оттук е мега зле.
Картела е най-силен!
Има Круиз в един двор - няма 98/100 - един вид дизел само и 95!
Има Марешки, който прилича на павилион от 80-те - предлагат само 95/дизел/газ
В Айтос има обект свят да ти се извие - WTF???
А там 100-ЦА е 1.8х
Колкото и да е странно - След последните логове тия дни - на Лукойл 100 октана е ТОП!

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
SVoil на Герена дизел и Н95 са по 1,50 лв/л.
Ама какво от това, като няма къде да се возя с колите
То сега с тоя рехав трафик и разхода ми някакъв нереален, 6-7 градско не е било никога![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ама какво от това, като няма къде да се возя с колите То сега с тоя рехав трафик и разхода ми някакъв нереален, 6-7 градско не е било никога
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
При тая липса на трафик да си карам колата е грехота. Метам се на колелото и газ. Дежурното оправдание с детската градина и училище и то не важи.
Колкото и да свалят цените, от мен пари нъцки! Чичо Скрудж в действие
П.С. Резервоара го натъпках на 2.50... Добре, че не се изхранвам със спекулации...![crazy [smilie=crazy.gif]](./images/smilies/crazy.gif)
Колкото и да свалят цените, от мен пари нъцки! Чичо Скрудж в действие
П.С. Резервоара го натъпках на 2.50... Добре, че не се изхранвам със спекулации...
Бееееее.....