Туй като ми го направи някой и повече няма го кача!lubomirov1985 написа:Вдигай повече краката като се качваш, че гледай какво си направил прага и уплатнението
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
- Sawyer
- Гараж: ///
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Гаражът ми е доста тесен и излизам с едно доста гимнастическо движение от колата. Понякога закачам уплътнението. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- iavkata
- Гараж: 2010 Fabia 2 FL, 1.6 TDI-CR (CAYB)
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Най-сетне я издебнах и аз на паркинга! Цветът е много интересен и нестандартен, много добре изглежда на живо.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Всъщност, на лампите в мола или на силна дневна светлина цветът изглежда леко блед. Най-красив е, поне според мен, когато е леко мрачно - тогава се насища.
- PRO
Powered by CAXC
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Ей тоя нюанс като докара ми харесва най-много. 
- PRO
Powered by CAXC
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Една жена тъкмо я спря. Не издържах и я снимах ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
TSI Team
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
И на комбито много му тича сивото. Липсва черният пакет (задължително допълнение за цвета, поне според мен), обаче пак е страшна колата. 
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Аз също съм съгласен ,че Черният пакет е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за Сивата Стомана.
Що се отнася да комбито в този цвят е отличен избор,на за мен това е втората опция при Комби РС 3.
Бялото при Комбито е Топ цвета за мен. Не че на Брата е бяла. Просто избирахме най-добрата конфигурация.
Следват Стоманата както вече писах и Сребристия металик.Също мноооого добре стоят.
Тъмните цветове не стоят на Комби РС.
От останалите:
Синьото го гледахме на живо........ужас.
Червено комби пък е просто нелепо![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Що се отнася да комбито в този цвят е отличен избор,на за мен това е втората опция при Комби РС 3.
Бялото при Комбито е Топ цвета за мен. Не че на Брата е бяла. Просто избирахме най-добрата конфигурация.
Следват Стоманата както вече писах и Сребристия металик.Също мноооого добре стоят.
Тъмните цветове не стоят на Комби РС.
От останалите:
Синьото го гледахме на живо........ужас.
Червено комби пък е просто нелепо
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
- PRO