Демек това са 90% от всички гуми които се продават в БГ
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни и летни гуми)
Ford Focus 2025 - НЕ ГОРИ МАСЛО
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Еми, да. Често се кривят. Факт.
Нека някой да каже, че оригиналните му гуми на колата са се изкривили. Няма да има такъв![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Нека някой да каже, че оригиналните му гуми на колата са се изкривили. Няма да има такъв
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- The Hooligan
Аз пък нямам такива наблюдения.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Моите оригиналните Дънлоп някога.bega4kata написа: 24.04.2020, 19:05:32 Нека някой да каже, че оригиналните му гуми на колата са се изкривили
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Което ще рече?Какво значи "оригинални гуми"?
Марка:Шкода,БМВ,Ауди и т.н.т?
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
това твърдение изобщо не звучи сериозноbega4kata написа: 24.04.2020, 08:13:33 Най хубавите гуми, с гарантирано качество, за сега, само от Еуратек.
От всякъде другаде рискувате
Явно ЕТ не доставят 3-то качество като всички други...
-
mischoka
- Гараж: в търсене
Новия собственик на октавийката ми си купи руски зимни гуми по препоръка на един виден гумаджия. Мен като ме видят гумаджийте в Лом и изтръпват още откакто бях с вентото ги предупреждавах,че криви прагове не искам да имам след смяна на гумите. Октавията си свалях гумите една по една и ги карах с другата кола на гумаджията да сменя само гумите. И така като се прибрах ги изпробвах новите супер гуми, които според гумаджията може да се карат с 200км и да вървят в 0.5м сняг. На пръв поглед изглеждаха добре, имаха външен вид. След 100км и при рязко подаване на газ обаче няма такъв ужас, колата почва да сее, на завой гумите я изхвърлят ужасно, имаш чувството всеки момент ще се поднесе от пътя. Няма такива боклуци, едва ли тия руснаци имат контрол на качеството, просто нямам думи как може да се допуснат такива гуми на пазара на европейска страна.
- The Hooligan
mischoka,
Я дай снимка на тея гуми. От поведението им, вероятно са били гуми с много мек и дълбок грайфер, предназначени само и единствено за дълбок сняг. Няма как с такива гуми да имаш стабилност на сух асфалт, а за висока скорост да не говорим..![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Я дай снимка на тея гуми. От поведението им, вероятно са били гуми с много мек и дълбок грайфер, предназначени само и единствено за дълбок сняг. Няма как с такива гуми да имаш стабилност на сух асфалт, а за висока скорост да не говорим..
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Гумите с които се окомплектова автомобила от завода, независимо каква марка са, са топ качество със сигурност. Както при акумулаторите. Оем са различни марки, но карат по много повече години, от другите закупени от разни магазини.
То са са мои лични убеждения, никого не ангажирам с тях и не ми се водят спорове.
То са са мои лични убеждения, никого не ангажирам с тях и не ми се водят спорове.
GUNTER SERVICE

- The Hooligan
Твоите гуми няма да казвам как се кривят под бурката
Не съм изкарвал хулигана от година и половина, сещаш се какво тресене ще падне..![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Не съм изкарвал хулигана от година и половина, сещаш се какво тресене ще падне..
-
mischoka
Нямам снимка, но ще накарам баща ми да направи тия дни, интересно е мнението на специалист, защото си мислят, че си измислям. Аз от гуми не разбирам, но мога да преценя кога колата се държи добре на пътя и кога не. Точно както казваш е, много меки с ужасно сцепление, все едно са с лепило по тях. Карал съм всекакви боклуци гуми, втора употреба, и дебика, но такъв боклук не бях виждал.
- The Hooligan
Потърси снимка в гугъл по марка и модел.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
The Hooligan, мисля, че става дума за CORDIANT. Голям хит са сред малките гумаджийници.
https://cordiant.eu/products/cordiant/detail/5063/

https://cordiant.eu/products/cordiant/detail/5063/

Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- The Hooligan
Знам, че за тях става въпрос, познавам вносителите. Всъщност гумите са брутални, но само за сняг. Яко не карате в такива условия или някъде в планина, не ви трябват.
-
mischoka
Утре ще се опитам да разбера дали са такива. Шарката им обаче е малко по-различна.