Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Цецо75 написа: 24.04.2020, 11:30:01
Колкото и да свалят цените, от мен пари нъцки!
Прав си напълно! В тази ситуация, колкото и да струва горивото, няма да има никакво отражение върху потреблението. С тези безумни КПП-та съвсем убиват всякакви мераци да караме. Аз лично, бих се разхождал с колата някъде извън София, дори и съвсем безцелно, поне един път в седмицата, ако ги нямаше тези ограничения. Съответно това е огромен удар и по хазната...
Сравнение на цените в Шел в България и Германия, към днешна дата:
Цецо написа: 24.04.2020, 10:25:27
Колкото и да е странно - След последните логове тия дни - на Лукойл 100 октана е ТОП!
Два поредни пъти зареждам Шел 95 и забелязвам, че Меганя на място има треп-треп-трепни-трепни. Викам си ебаси за 2500км нагари ли да получи
Изхабих го и на изпарения стигам до същия Шел, но този път си заредих, както обикновено 100-ца ви повер рацинг и хоп колата спи...Няма грам да трепери на празен ход.
Ще видя с Лукойла как ще дойде, но вече съм сигурен, че 95-цата не става дори и за висене по светофарите в градО
Аз от евтиното гориво си изпатих. За сега ще спонсорирам картела. Всички взимат от едно място, но после какво става ..?
Как мога да разбера, какво е цетановото число на нафтата на колонката? С уреди да го меря, е ясно че не е опция. Интересува ме, дали го пише някъде на общо достъпно място.
Пробвах нафтата на Газпром, скъпата. Доста тихо работят и двете коли, и сутрин и загрели. Може би ще премина само на нея. Поръчал съм да ми внесат добавката на Амсойл цетан бустура. Ще видя как ще е и с нея.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Цецо написа: 24.04.2020, 10:25:27
А там 100-ЦА е 1.8х
Колкото и да е странно - След последните логове тия дни - на Лукойл 100 октана е ТОП!
ЕКТО горивата са добри, но на каква цена?! За автомобил като твоя е ясно, че трябва да се търси нещо ТОП, но хора като теб потребяват под 1% от горивата...
Марешки му е знае, че не може да остане в политиката без тази реклама, но и няма да го пуснат да продава навсякъде.
Марешки не продава от "премиум" горивата, щото там няма оборот. Той с тия ниски цени се нуждае от як оборот. Всичко дето не са харчи достатъчно му е загуба.
@nzlatev, @Цецо75,
Ники,
Адаш.....
Идеята ми беше, че в Бургас има няколко локални дето си продават 100-ца.На 1.80.
Няма логика да има в Айтос цял комплекс, а в Бургас будка за Хот Дог.
В Бургас ще има бая оборот като цяло.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Днес ми се обади моят другар от ЛукОйл.
Вече от месец два ползват италиански присадки, за да не са толкова летливи горивата.
Вчера и днес правих логове.
С Лукойл 100 нещата са най-добре.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣