Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- kras4o
- Гараж: Superb Scout Diesel, 2021
Привет, на всички ! Някой знае ли дали Ромпетрол имат в момента карти за отстъпки ? от Fuelo пише, че има с карти, но на сайта на Ромпетрол няма никъде за карти информация. Приятна неделя и благодаря.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
kras4o, хмм на място отиваш и питаш. Аз скоро играх в тяхна игра и спечелих, но преди имах изкарана с по-малка отстъпка.
-
sasho
- Гараж: Skoda Octavia 2, 1.9 TDI DSG
Шел Люлин - център - V-Power дизел от промоцията като беше сипах до горе, вървеше без грешка.
Обаче Шел на магистрала Тракия след детелината от Сливен/Ямбол по посока София - първата бензиностанция не препоръчвам, пак сипах същата нафта и почна да бучи като стар комбайн, вървежа не се промени, ама разхода се качи, ако знаех, че е така, щях да сипя на Ромпетрола малко по - надолу.
Обаче Шел на магистрала Тракия след детелината от Сливен/Ямбол по посока София - първата бензиностанция не препоръчвам, пак сипах същата нафта и почна да бучи като стар комбайн, вървежа не се промени, ама разхода се качи, ако знаех, че е така, щях да сипя на Ромпетрола малко по - надолу.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
И един приятел се оплака от същата, но за бензин. Най-вероятно е франчайз.
- niki4BG
- Гараж: В процес на търсене... LOADING
Бургазлии, къде сипвате качествено гориво ?
Mоят автомобил:. LOADING... В процес на търсене!
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
niki4BG, на Круиз бе ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- niki4BG
- Гараж: В процес на търсене... LOADING
Ясна работа!
Mоят автомобил:. LOADING... В процес на търсене!
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Днеска опуках 2 резервоара нафта. 1 shell v-power racing и един lukoil ecto. Ами с Шел по добре бръмчи октавията
Буквално. И с двете нафти върви добре, ама с Шел е по тих мотора.
-
Sec8200
shell vpower си е класа нагоре
за Бургас ще ти кажат на ЛукОйл,че всичко е едно там.
аз по навик зареждам на Шел или Ромпетрол в Бургас - нямам оплаквания. Но по-добре зареди в града,че на Ямбол Шела имам оплаквания. Не големи, но..
за Бургас ще ти кажат на ЛукОйл,че всичко е едно там.
аз по навик зареждам на Шел или Ромпетрол в Бургас - нямам оплаквания. Но по-добре зареди в града,че на Ямбол Шела имам оплаквания. Не големи, но..
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
Круиз - бул. "Източен" в Пловдив. Майтап да няма, аз като си ходя до Поморие, гледам да съм напълнил в Пловдив. В Бургас съм сипвал къде ли не, разлика не съм усетил - на шкодилака и на сеатчето преди това. Гледам поне да е някоя с голям оборот, на изхода за София примерно - там са ти подредени - Газпром, ОМВ, Лукойл, че и Петрол на предното колело - изхода за Сарафово. Сипвал съм и на Дега, но все по малко количество, колкото да стигна до Пловдив. Иначе чувам позитивни мнения за тях от местните - имат бензиностанция в к-с Лазур и на колелото при новия обхот на Поморие. Така и не се добрах до Бургаския Круиз, къде са го забили да ги ева.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Абе колеги, ползвайте ги тез навигации... Круиз е сравнително удобен за тези, коите са по направлението магистрала Тракия - Созопол и обратно. Аз преди няколко дни заредих на тоз Круиз. Само дето ми направи впечатление, че тоя дето зареждаше дозареди дори след като пистолета беше изключил, та поради това и ми даде доста по-голяма разлика на разхода от обичайното между борд и колонка ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
nmnikolov, че естествено. Аз като ми изключи пистолета, вкарвам още 3 литра поне на бавен ход до преливане през капачката.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
За Бургас, последните 2 седмици зареждам основно на Круиз и Газпром (Транспортна) и съм доста доволен. Прави ми впечатление, че на Круиз зареждат доста ТИР-ове и бусове. Вчера 1,73лв с чип. Миналата седмица премиум дизел на Газпром - 1,80лв с отстъпка на карта. Доволно и колата си върви приятно 
-
Sec8200
как дават картите за отстъпка там?sonnyer написа: 07.08.2020, 09:01:34 иналата седмица премиум дизел на Газпром - 1,80лв с отстъпка на карта
и втори въпрос - така субективно - как е спрямо Ромпетрол и Shell V-Power?
Имам за газпром добра оценка @kograman също така
-
kograman
Газпром Г драйв дизела е добре. До края на месеца е с -10ст на литър, и още 5ст трупат по картата отстъпка. Аз на резервоар около 12-15лв си ги спестявам така. Кат заредя и двете коли в месеца, са си едни 30лв надолу.
Someone's opinion of you does not have to become your reality