Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Колеги, в Стара Загора Газпром и Криуз, доволни ли сте ? Има ли нещо, което да ме притеснява да напълня един резервоар дизел там ?
Също така Круиз на Тракия малко преди София ? Някакви впечатления ?
В София си зареждам на Круиз, но не знам по страната как са
Малко инфо и от мен за едно бързо ходене до морето и обратно в началото на седмицата. София - Варна издухах едни 30 литра прозрачна нафта от държавния резерв (подменят горивото тея дни и реших да пробвам) - колата беше пушка! На връщане изхарчих пак 30 литра от Марешки, че ми се оказа на пътя - пак никакви драми нямах, макар с малко предубеждение да сипах от тази верига - за първи път ми е. Доволно представяне на колата предвид дребосъка и половинката в нея, както и неприличното количество багаж, който събра
Наблъсках и двете коли с нафта от ГазПром Г-Драйв и Амсойл cetane booster. На първо четене, работят още по-тихо и тръгват плавно. Тези дни ще покарам повече и ще споделя.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Имам познат цистернаджия- зарежда и Газпром. Та той ми каза, че разликата м/у G- drive и обикновения им дизел е количеството на добавката- в G-drive слагат повече от тяхната добавка. Дизелът и 100 си идвали от Сърбия.
Ромпетрол първият след Сливен в посока София на магистралата, по-точно се води на адрес
км. 243+126 - 243+243 ляво, АМ “Тракия”, м. “Дрянова могила” землище, Езеро
днес сипах от единствения им вид нафта, екто нещо си, нямат не-премиум нафта изобщо. По-евтина е от в пауър дизел и върви поне толкова добре. Много съм доволен, жалко, че до Люлин нямаме ромпетрол да си наливаме, досега не бях сипвал там и съм приятно изненадан.