Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
В Дружба Ромпетрола и Газпрома са една до друга 
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Няколко пъти ми се случва да зареждам на Круиз в Русе до колелото на моста. Въпреки, че бензиностанцията изглежда леко криминална (всъшност изглежда малко соц, вероятно бивша ведомствена на ДАП), проблеми с колата не съм имал. Ако има някой от Русе да каже да продължавам ли да сипвам там или да си харесам друго място.
Просто като напълня до горе в София, ходя до Силистра и на връщане пълня в Русе.
Просто като напълня до горе в София, ходя до Силистра и на връщане пълня в Русе.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
stanley, една от базите на Сакса е в Русе. Няма какво да те притеснява.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
ОК, ясно. Продължавам да сипвам там смело.JORDITO написа: 14.09.2020, 23:13:26 stanley, една от базите на Сакса е в Русе. Няма какво да те притеснява.
Благодаря за потвърждението
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
-
Ме4о Коди
- Гараж: Skoda Kodiaq TDI 190 DSG , Opel Astra H
- Обратна връзка:
“Магарешки” работи ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
И аз скоро ще сменям масло и ще снимам горивния.Само от тоя съм зареждал основно.90%
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Някой мнение за Петрол на самообслужване в Младост? Говоря за бензин за Яриса, гледам цената е добра, а и почвам да се дразня да казвам "НЕ, не ми мийте стъклото".
Ако някой я е ползвал да сподели моля, а да драсне как става плащането - дали с карта може, иначе не знам как ще имам точна сума, дали връща ресто и т.н.
Ако някой я е ползвал да сподели моля, а да драсне как става плащането - дали с карта може, иначе не знам как ще имам точна сума, дали връща ресто и т.н.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Аз пробвах веднъж, с карта, първо плащаш, после зареждаш, т.е. трябва да знаеш горе-долу колко ще заредиш. Гледай да не зареждаш на макс, защото аз така изгорях с 4-5 лв., предплатих 100 а колата глътна 95 и нещо, и познай, нямаше ресто, а пишеше, че уж връща ресто, може би връща ресто ако заредиш кредитите с кеш.Sec8200 написа: 19.09.2020, 22:33:22 Някой мнение за Петрол на самообслужване в Младост? Говоря за бензин за Яриса, гледам цената е добра, а и почвам да се дразня да казвам "НЕ, не ми мийте стъклото".
Пуска и фктура, но много внимавай с машината, че омешаш ли се ....
Günter Stg 1
-
nsavov90
- Гараж: Octavia 2, DSG, 2.0 TDI-BMM
От скоро карам дизел - O2 с BMM и по препоръка от предишния собственик, зареждам само на Ромпетрол. Сега, четейки последните няколко страници, ще заредя и на Газпром. Ще пиша впечатления скоро.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Нямам търпение, тръпна в очакване!- cypher_bg
- Гараж: Skoda Octavia II Scout '11 2.0 TDI 140hp DSG
Най-доволен съм от горивото на ОМВ и предпочитам на такава бензиностанция да зареждам. Ако нямам възможност- ЛукОйл, Петрол.
Винаги избягвам Шел и ЕКО- лоши спомени с тях
Добавки не съм слагал за момента, понеже си нямам грам понятие от тези неща. Но може би ще трябва да поразуча.
Винаги избягвам Шел и ЕКО- лоши спомени с тях
Добавки не съм слагал за момента, понеже си нямам грам понятие от тези неща. Но може би ще трябва да поразуча.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
cypher_bg, Газпром G-Drive ,пробвал ли си?Добре му се отразява на този двигател или поне на мен ми харесва 
Dieselgate Team member
- cypher_bg
- Гараж: Skoda Octavia II Scout '11 2.0 TDI 140hp DSG
Хм, не съм, @zar, мерси. При следващо зареждане може да ги пробвам. Даже има една що годе близо до нас.zar написа: 11.11.2020, 10:37:17 cypher_bg, Газпром G-Drive ,пробвал ли си?Добре му се отразява на този двигател или поне на мен ми харесва
- kras4o
- Гараж: Superb Scout Diesel, 2021
cypher_bg, още един вот за G-Drive. По субективно мнение каляската най-върви с нея. В момента имат и разни награди, а с карта прилични отстъпки https://www.snnp.bg/