Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
slug

Škoda Фен

Мнение от slug »

Извинявай,не съм като вас умен,красив,интелигентен,фрайер.затова писах ``Бай Ганьо..Бг``
Аз не търся намаление на горивата с някаkви карти.
Cамо си взимам касовата бележка и готово.
Гледам да зареждам горива над 1 еurа./около/
Такъв ми е стандарта.

p.s

Да си карам колата с добавки [smilie=fool.gif] [smilie=fool.gif]
Аз не се виждам,
в таз матрица. [smilie=ireful1.gif]
Hе съм Плужек
Аватар
niki4BG

Škoda Фен²

Гараж: В процес на търсене... LOADING

Мнение от niki4BG »

slug написа: 17.11.2020, 00:59:24Hе съм Плужек
Никой не те е окачествил, като такъв. Колегата просто е съчетал английския ти никнейм с български превод... :)
Mоят автомобил:. LOADING... В процес на търсене!
slug

Škoda Фен

Мнение от slug »

Никой не те е окачествил, като такъв

Зная и спокойно
Освен Плужек,другото е :) :) bullet

Cпокойно ;)
sasho

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia 2, 1.9 TDI DSG

Мнение от sasho »

Предвид напоследък честите посещения в Дружба.
Една до друга са, ма на ромпетрола по ми харесва нафтата и финанспво по-изгодна излиза. На газпром скъпата е самолет, но спрямо нея (в скъпата нафта), в пауър дизел по ми харесва. Имам една тенекия бдц на терасата, ще взема да я вкарам в килера, че гледам сутрин свита, да не вземе да замирише некоя сутрин отвън на силно и ако ми се наложи да сложа нещо различно от горепосочените 3, да добавям, тва зимата. Но засега вече половин година близо, в пауър дизела ми е фаворит, ако не е франчайз бензиностанцията. :)
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

sasho написа: 17.11.2020, 22:35:41 в пауър дизела ми е фаворит
И аз бухам от него от март месец, количките като бяха пуснали [smilie=sarcastic.gif] Сега други игри и гъдели пускат, жената им харесва кафето, сина ход-дога, и си ги ползвам. Ама само дизела. За бензин, Круиз само жулим, а на Шела за кафе [smilie=sarcastic.gif]
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Мнение от NRG »

Аз на моя емрелок 90 к.с. транзит кънект, взех да му слагам някаква универсална добавка BDC, и нещо нервен ми се струва от нея [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

sasho написа: 17.11.2020, 22:35:41 На газпром скъпата е самолет, но спрямо нея (в скъпата нафта), в пауър дизел по ми харесва.
аз не мога да реша честно казано какво повече ми допада дали GDrive или vPower? Ти имаш ли нещо конкретно или на вътрешно усещане?

Как разбираш дали е франчайз преди да платиш? В София, ако си наблюдавал дали може да споделиш за : Младост 3, Дианабад, Цариградско и на изхода за Хемус срещу Джъмбо коя каква е.

Ромпетрол са сменили добавката за дизел, оня ден се загледах. Преди си пишеха,че е на Liqui Moly (или както се пише точно), сега на пистолета пише Keropur

https://www.basf.com/global/en/products ... tions.html
HerpaMoTeH

Škoda Фен²

Гараж: VW Touran 1.5TSI

Мнение от HerpaMoTeH »

Sec8200 написа: 18.11.2020, 04:40:17 Младост 3, Дианабад, Цариградско и на изхода за Хемус срещу Джъмбо
На Младост 3 и на Хемус са качествени, зареждал съм от там няколко пъти и не съм усещал да е по различен vPower-a
sasho

Škoda Фен²

Мнение от sasho »

@Sec8200, разбира се, че е франчайз по това на касовата бележка ако пише търговец, различен от шел, примерно "ет байпешо газажията оод", за съжаление след това, но знаеш после и не повтаряш. Ако си се наточил да пробваш нова инстанция, мини си вземи някой ден предварително едно кафе и ще разбереш. Точно на усещане ми харесва впауър повече от гдрайв, не заради друго, а и нямаме газпром до вкъщи, а имаме цели 3 шела. От изброените съм сипвал само на цариградско и беше добре, но основно си сипвам в пауър от шел люлин-център (че ни е най-близо) и засега съм доволен, даже вече имаме 4 ваучера за отстъпка от хепи :D
nsavov90

Шкода Новак

Гараж: Octavia 2, DSG, 2.0 TDI-BMM

Мнение от nsavov90 »

Здравейте,
Днес сложих 55мл Xenum Nex 10, и долях резеровара до горе.
Обикновено доливам до горе всяка седмица (около 15-20л). Някой има ли идея при следващото доливане дали мога да сложа пропорционално количество добавка или е по-добре да пълня до горе, чак когато е привършил резервоара. Има ли опасност от предозиране?
Питам, защото нямам никакъв опит с дизелите и за първи път слагам добавка.
Колата е О2, BMM.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

Едва ли ще и стане нещо от още малко газ за осветление [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Мнение от zar »

nsavov90 написа: 29.11.2020, 20:19:08 добре да пълня до горе, чак когато е привършил резервоара.
Аз бих предпочел този вариант.
Dieselgate Team member
sasho

Škoda Фен²

Мнение от sasho »

На тубата с добавка е дадена пропорция, демек може да се разрежда с пропорционално количество. Примерно на бардала го дава 1:1000 лятото, 1:500 зимата, само че написано в милилитри. Та според мен, без да разбирам много химия, но мисля, че ако върху една разредена смес, която не би трябвало да се утаява доколкото знам, се сипе същата, трябва да няма разлика. Сега, друг е въпроса, точно тази добавка дали и колко ще направи.
Някой по-нагоре каза, че ромпетрола са сменили добавката за нафта, може, харесва ми :D
nsavov90

Шкода Новак

Гараж: Octavia 2, DSG, 2.0 TDI-BMM

Мнение от nsavov90 »

sasho написа: 29.11.2020, 20:41:35 Някой по-нагоре каза, че ромпетрола са сменили добавката за нафта, може, харесва ми
Аз зареждам точно на Ромпетрол. Не намирам разлика в нафтата им. Но пък и зареждам там от 1 месец. От толкова имам и колата.
sasho

Škoda Фен²

Мнение от sasho »

@nsavov90, аз не искам да изглеждам, все едно правя реклами, а само споделям опит. Засега от дизел мога да кажа, че съм доволен без забележки от в пауър дизела, където не е франчайз и от ромпетрол на всеки обект до тук. На по-стари коли съм бил доволен от нафтата на петрол скъпата, но сега не съм доволен от нея. Не съм пробвал още газпром, но съм се наточил. Останалото не ми е харесвало и за на калорифер да го сипя. На ромпетрол единственото, което не ми харесва, е кофти асортимента на неща вътре в бензиностанцията и отношението на лелите в дружба, винаги са свръхсърдити.
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”