Шести Национален Шкода Форум Събор 2021 - Впечатления, отзиви, препоръки и критика
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- meneldor
- Гараж: Tesla Y 2025 Premium - Dual Motor, Long Range
Honda Pilot Touring AWD 2017
Шести Национален Шкода Форум Събор 2021 - Впечатления, отзиви, препоръки и критика
Чак ме е яд, че нямам шкода
Яко сте си изкарали.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
meneldor, Дори и да нямаш ,никой няма да те върне и ще си изкараш добре 
Dieselgate Team member
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
И на мен много ми се искаше да присъствам на първия ми събор, но покрай тоя Ковид жената толкова се е шашнала заради децата.... Много яко е било със сигурност, вярвам!!! Да се надяваме догодина да се запозная лично с всеки от Вас. Пък може и на някоя регионална среща да присъствам. Браво момчета, завиждам Ви добронамерено.
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
NRG,
Пуснах ти лс с чата между мен и ванката
Пуснах ти лс с чата между мен и ванката
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
donci написа: 05.07.2021, 21:00:10 но покрай тоя Ковид жената толкова се е шашнала заради децата....
ABBC3_OFFTOPIC
Извинявам се много, но имаше над 40 деца, освен това, това недоразумение го няма никакво в момента

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Някои от най-зарибените по Този Форум и тази Марка, караме всичко друго, но не и Шкода в момента, че взимаме и под наем, че да сме актуални
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Да, видях снимки, за което много се радвам, но при нас ситуацията е доста сложна. Мерак ми беше и на пистата да се пусна, с тоя "бавен" дизеляк. Пишеше, че нямало бързи дизелиЦецоNOL написа: 05.07.2021, 21:06:52 Извинявам се много, но имаше над 40 деца, освен това, това недоразумение го няма никакво в момента
- Kaloyan_vRS
- Гараж: BMW M340i xDrive G20
Всичко беше ТОП,ТОП,ТОООП
Много газ на пистата,голямо купонясване на поляната
Ама имам една огромна критика към организаторите!!!
Как може да нямате стикери за "Алфа събор"
Върна ли сте човека с Алфата ,а той толкова много е искал номер 133!!!!
Как не ви е срам?![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Много газ на пистата,голямо купонясване на поляната
Ама имам една огромна критика към организаторите!!!
Как може да нямате стикери за "Алфа събор"
Върна ли сте човека с Алфата ,а той толкова много е искал номер 133!!!!
Как не ви е срам?
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Това беше култово, не знам Моркова как издържа на напрежението. Виждах го как вече иска минимум да го наругае, но се въздържа и само каза след като си тръгна:
Бате, как може най-големите .......... на нас да се падат е?
Случката: Стоим на входа аз и Моркова, идва едно момче:
-Добър ден, тук имате събиране на Шкода?
Аз: - Добър ден, да точно така.
- Аз съм АЛФИСТ. Имам Алфа 155, ама не успях отида на събирането тази година. Трябва ми номер 133 за Алфа(а той кара 155, а НЕ 33), имате ли такъв?
Как стават нещата: (Има предвид) Държавата ви ги спуска всички номера за всички събори ли? Може ли да ми дадете 133 номер за Алфата.
Аз- Всички си ги правят по собствен дизайн, всеки си прави номерата. Няма някакъв приет дизайн и пример за всички.
- И аз сега как да взема номер 133 за Алфата, не можете ли да ми дадете? Нямате ли номер 133?
Аз- Нямам. Ние имаме само за Шкода. Направили сме си дизайн, логото ни присъства и така.
Ако искате номер за Алфа- обърнете се към организаторите или администраторите на Алфа.
- И аз сега НЕ мога да взема от Вас номер 133 от Алфа събора за Алфата? Няма да стане?
Аз- Няма как! За Шкода може, ама за Алфа нямаме.
(Човекът си мислеше, че все едно държавата ни ги спуска номерата за всички марки и събори и всеки има за всеки и си искаше номерче).
Морковът беше в ступор! Не можеше да вземе решение.....
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)

- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Между другото на Шипка на паркинга в неделя имаше барем 30-40 алфи, явно имаше някаква сбирка. Да знаехме, да го пратим натам при сродните душици. 
Бееееее.....
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Да драсна и аз някой ред.
Събора се получи много добре давам твърда 10ка.
Адмирации към Искрен и всички други колеги участващи в организацията.
Адмирации и за всички участници със всяка изминала година все по стриктно започват да спазват програмата и да не ядосват Тати.
Голям купон на поляната и двете вечери възрасни и деца на макс. Подкрепям мнението на колегите, че догодина трябва да наблегнем на игри с децата те са най-надъхани и минимум още 3-4 надуваеми шезлонга.
Формата на писта ми хареса всеки кара с когото и колкото искаше.
Живи здрави и до нови срещи.
Събора се получи много добре давам твърда 10ка.
Адмирации към Искрен и всички други колеги участващи в организацията.
Адмирации и за всички участници със всяка изминала година все по стриктно започват да спазват програмата и да не ядосват Тати.
Голям купон на поляната и двете вечери възрасни и деца на макс. Подкрепям мнението на колегите, че догодина трябва да наблегнем на игри с децата те са най-надъхани и минимум още 3-4 надуваеми шезлонга.
Формата на писта ми хареса всеки кара с когото и колкото искаше.
Живи здрави и до нови срещи.
- zorozlatanov
- Гараж: Tesla Model 3 -Dual Motor
Renault ZOE 52kWh-Red
RAM Bike XC Twoo - Обратна връзка:
Благодаря на организаторите за прекрасно организираното събитие и в частност на Искрен, че ми писа за освободило се легло в манастира при Емо. Тати е велик организатор, а и ние вече повече го слушкаме, защото двата дена не вика много и накрая имаше повече глас от предни години.
Благодаря на всички присъстващи за приятните моменти! Огромни благодарности на todor87, че успя да открие едни -60об/мин по-малко на моята шкода и сега си тръгва нормално без досадното подскачане.Благодаря също и на Цвети, че ме опука на табла и си залязох безславно
До нови срещи!
Благодаря на всички присъстващи за приятните моменти! Огромни благодарности на todor87, че успя да открие едни -60об/мин по-малко на моята шкода и сега си тръгва нормално без досадното подскачане.Благодаря също и на Цвети, че ме опука на табла и си залязох безславно
До нови срещи!

- Morkova
- Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996
Един чудесно изкаран уикенд с усмихнати и положителни хора. С всяка година ставаме все повече. Живот и здраве на есен ще коментираме какво трябва да подобрим за догодина.
Ися, нямаш умаляване брат!
Поздрави на всички!
Ися, нямаш умаляване брат!
Поздрави на всички!
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
С месечно закъснение.. но както се казва По-добре късно, от колкото никога