Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
YYakovliev написа: 15.12.2021, 14:26:00
Няма промяна за колата.
Днес питах за твоят случай в ЕТ Бургас
Общо взето, то е и нормално де, тези с почти пълни екстри се бавят най-много.
Питах за Фабия 4 - 4месеца срок поне та смятай
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Аз съм казвал: Фабията ми 2005г. закъсня с 1 месец , направиха ми 521лв. отстъпка- подарък там заводската аларма.
Колата струваше 30886лв., стана 30365лв.
YYakovliev написа: 15.12.2021, 14:32:38
Залагам на стелки за купето или стелка за багажника.
Тези си ги издействах и без да са ми забваили колата 8-9 месеца... Трябва да настояваш за нещо по-сериозно. Имат Континентали - един комплект зимни и си перфе.
Поне колата ще 2022.!!
Трудното е докато откачиш от там всичко си идва по -реда си ...
Когато престанеш да мислиш за тая кола ,тогава ще дойде .
Мисля ,че още малко ти остава .
Ужас! Моята ще вземе да дойде навреме и няма нищо да ми дадЪт. (Не че аз искам или чакам нещо де :)
Па тогава може и да искат аз да им дам нещо (че е дошла навреме). Ужас :)))