Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
На мен ми предложиха в последният момент регистрация в КАТ, та до последно разглеждах вариант сам да си я регистрирам. Не видях да има нещо страшно. Малко неясно е написано, но за нов автомобил може би не е нужно да го караш за да ти сложат табелите. В крайна сметка офертата за услугата беше за 100тина лева, което обезсмисли всякакви мои действия.
За първа регистрация на чисто нова кола, колата не ходи никъде. Или отива човек от представителството до КАТ, където си има отделни гишета и няма опашки или чакане. Мисля над 5 бройки (може и да бъркам) идва полисмен от КАТ на място в представителството.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Съгласен съм с @Цецо75, че ако трябва да ходя и да се редя на опашки в КАТ то много повече пари ще загубя от това, че няма да съм на работа, отколкото ще дам на ЕТ да ми я регистрират те.
Точните цени с включено ДДС към Ноември, 2019 година са:
> Регистрация в КАТ - 240.00 лв.
> Жилетка и противо-пожарен комплект - 50.00 лв.
Номерата ми ги сложи пича дето ми я издаде малко преди да си я подкарам.
Писмо с опции за компенсации не получих, но се замислих, че докато не дойде тая кола така или иначе няма какво да се обсъждат такива. Като я доставят, в зависимост от забавянето ще се говори тогава.