Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
batvenzo
- Гараж: Skoda Kodiaq RS 240 hp
CarlinKit 2.0 Wireless Carplay е за iPhone, работи с почти всичко модели, които имат Carplay с кабел. Навигацията ми в Columbus. В Амазон ги има налични и тези за Андроид, като ползвайки GGBG получаваш доставката от момента на купуване до България за около седмица и 3 лв цена. Не знам доколко си заслужава чакането през Алиекспрес или сайтовете им да спестиш 20/30 лв.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
В крайна сметка поръчах CPLAY2air.
От всичките ревюта, които изгледах с мултимедиите на ВАГ нямаше проблем, нито един от по-скъпите донгъли.
От всичките ревюта, които изгледах с мултимедиите на ВАГ нямаше проблем, нито един от по-скъпите донгъли.
-
Dzhelebov
- Гараж: ..
odo,
Сподели после как се справя
Сподели после как се справя
-
mar7o
@odo, от техния сайт ли го поръча или от някъде другаде?
- odo
- Гараж: Х3 М40i
mar7o,
От сайта им.
Имаше някакъв проблем с адреса за доставка, защото платих с applepay, но след един имейл всичко се оправи и ми изпратиха имейл, че е изпратен.
От сайта им.
Имаше някакъв проблем с адреса за доставка, защото платих с applepay, но след един имейл всичко се оправи и ми изпратиха имейл, че е изпратен.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
- VSG
- Гараж: Superb 3 FL 1.5 TSI Edition
Kamiq 1.0 TSI Vision
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Аз търся начин картите през деня да са с дневна тема, а през нощта - с нощна, но май не може.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Е при мен това ауто става. Какъв проблем имаш?
-
baijoro
Ами не виждам такава настройка...
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
-
baijoro
Благодаря за подробната информация. Ще проверя при мен как са версиите. Иначе тази настройка съм я направил, и в Гугъл картите също.
-
Dzhelebov
- Гараж: ..
Днес забелязах, че половината ми приложения, които си бях инсталирал посредством AAAD са изчезнали... сега почвам да ровя дали мога да ги върна, това заради някакъв ъпдейт ли се е получило според вас или има нещо друго?
Edit: Разрових се, обнових си приложението АААД, после си дръпнах всички апликации на ново и уж се добавиха в интерфейса на андроидауто на телефона, довечера ще се тества и на колата дали са се появили.
Edit: Разрових се, обнових си приложението АААД, после си дръпнах всички апликации на ново и уж се добавиха в интерфейса на андроидауто на телефона, довечера ще се тества и на колата дали са се появили.
- Бай Онзи
- Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.
Здравейте Приятели, смених си телефона и се сблъсках със следния проблем. На стария когато го свържех през андроид ауто и стартирам Waze или Гугъл карти, можех да изкажа дестинацията и моментално ми предлагаше маршрут. С новия телефон това не се случва. Когато телефона не е свързан с колата всичко работи, но в случай, че свържа телефона и продиктувам адреса започва да ми говори на английски (някакви глупости) и изобщо не разпознава това което съм казал. Сравних всички настройки на стария и новия телефон, не открих разлики. Стария телефон е с андроид 10, новия е с андроид 11 (вече 12). Забелязах, че в андроид ауто няма Български език, но и на стария нямаше, а си работеше. Към момента това много ме дразни, моля да споделите дали има решение. Благодаря предварително. Ако има значение старият телефон беше Samsung Note 9, а новият е Samsung S21 Ultra.
- Бай Онзи
- Гараж: Octavia 3 FL, Vision, 184 Hp, 4x4, DSG.
Никой да има решние на проблема?
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)