Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте приятели, днес бях е ЕТ и забелязах разлика в уплътненията между Октавия 4 спрямо Октавия 3. И ми се завъртя пъклен план. Дали е възможно оригинални уплътнения от О4 да се сложат в О3? Прилагам направените снимки.
Бърдаров N1 написа: 01.03.2022, 19:31:44
че премиум марките
Иййй'ба го, едни уплътнения били разликата, между Шкода и Ауди
Ще сменям и аз на фабията уплътненията, с такива от Лидл. Па дано емблемата се смени сама
верно ного масони тука разхерметизацията (не съм сигурен дали не е дехерметизация) е опасна над определена надморска височина, инак е приемлива за човешкия организъм, който, от своя страна, е известен с относителна индивидуалност, която колегата Занков е дефинирал като "вкус". аз досега летяща шкода не съм срещал, та по т. 1 проблем не виждам. т. 2, както вече отбелязаха преди мен уважаемите колеги, е строго индивидуална и мен лично никак не ме засяга отбелязаната забележка на колегата Николов. затова и не бих тръгнал да сменям уплътненията на нито една от колите си (и двете са с ветробрани, простете лошия ми вкус).