Ясно. Няма как да е без четки, колкото и да е умно, а и за толкова км вероятно са заминали. Най важното е, че не си останал на пътя, както и че не си дал пари на вятъра за нов акумулатор.Taratajki написа: 03.09.2022, 09:34:46 На 79 хил. е. И не ме карат, те така са решили, тя е още в гаранция
Проблем със зареждане на акумулатора
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
MrBean
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
КогааааTaratajki написа: 03.09.2022, 09:34:46 най често дефектират от прегряване. А аз май се сещам, кога се опече моя
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
В Русе висях да чакам пред един доставчик и навън 36-37 градуса, аз в колата на климатик и запалена поне 40 мин., а може и повече да бяха. И тогава усетих, че нещо се промени. Някакво като стържене или виене слабо от към мотора. И на връщане към София за пръв път светна ламБата
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Едва ли, просто му е дошло времето.
-
MrBean
Едва ли това е причината, аз на такава жега стоях 3-4 часа на климатик на границата Унгария-Румъния. Перката на радиатора не съм я чул да спира даже...Taratajki написа: 03.09.2022, 11:08:34 В Русе висях да чакам пред един доставчик и навън 36-37 градуса, аз в колата на климатик и запалена поне 40 мин., а може и повече да бяха. И тогава усетих, че нещо се промени
- Taratajki
Абе, к'вото-такова
Сменят и пак газ ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Taratajki
В петък колата беше готова. Ма се обадиха в 18:00,след първата бира, и остана за днес
Сутринта си я взех. Даже ми я бяха измили отвън ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
-
Марио88
Здравейте колеги и при мен вчера светна лампата за акумулатора по същия начин. Преди няколко дни премахнах главния компютър отпред на маската и всички сензори за парктроника (АСС). Завих кабелите в малки найлонови пликове и ги затворих с тиксо . Когато се опитвам да запаля само премигват ламБите на таблото и изгасват отпред има светлини(фарове) и аварийните работят колата е Шкода скала 1.5 бензин имаше и преди грешки с този старт стоп един колега в сервиза го беше изключил. Ще се радвам ако споделите мнение хубав ден на всички !
-
Марио88
Може ли защото ми показваше грешки на всяко палене че не работи line assist и Front assist и park pilot да се е разбърникало нещо .