Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Егати решението... София-Варна през Сандански....
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Цецо75, а защо не му изкл.звука?Има си опция?Аз го ползвам без звук ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
igeorgiev82,
Абе то сигурно можем да се изтърпим някак си взаимно, ама аз съм потресен от глупостта на програмистите на тоя AA .... Може ли да няма начин за затваряне на апликациите, баси....
Абе то сигурно можем да се изтърпим някак си взаимно, ама аз съм потресен от глупостта на програмистите на тоя AA .... Може ли да няма начин за затваряне на апликациите, баси....
Бееееее.....
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Цецо75,
в carplay-я също не спира, дори да пусна друга навигация се обажда.
в carplay-я също не спира, дори да пусна друга навигация се обажда.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Принципно, навигацията е нормално да работи бекграунд. Щото докато си търсите музиката, която искате - може да пропуснете отбивка/завой. Ванката по-горе е написал чудесен вариант, който ползвам и аз - изключвате звука. Мисля, че може да се остави само да напомня за проблеми на пътя (което включва мицифайките в засада зад храста).
-
PT1982
Здравейте!
Аз също, не успявам да подкарам АА, на Октавия 3 ФЛ. Всичко друго си е ок, телефонът се свързва с данни към Columbus-a, без проблем.
Един ден, купих 6 или 7 различни кабела, от 7лв до 46лв....свързва се и след 5-10сек , дропва връзката. След рестарт на телефона, понякога закача за минута две....По-принцип , навигацията в колата е отлична, особено с трафик данни, но щом има АА ,защо да не се използва.Телефонът е Самсунг, на 1 година, с Андроид 12...Не знам как може да се свърже и да държи постоянно, започнах да си мисля дали USB не е повредено, но ако закача стик с музика , няма никакви проблеми.
Поздрави!
Аз също, не успявам да подкарам АА, на Октавия 3 ФЛ. Всичко друго си е ок, телефонът се свързва с данни към Columbus-a, без проблем.
Един ден, купих 6 или 7 различни кабела, от 7лв до 46лв....свързва се и след 5-10сек , дропва връзката. След рестарт на телефона, понякога закача за минута две....По-принцип , навигацията в колата е отлична, особено с трафик данни, но щом има АА ,защо да не се използва.Телефонът е Самсунг, на 1 година, с Андроид 12...Не знам как може да се свърже и да държи постоянно, започнах да си мисля дали USB не е повредено, но ако закача стик с музика , няма никакви проблеми.
Поздрави!
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
... после що хората харесват Ябълките. До тук, нито един който да е имал проблем с Ябълка и връзване.
-
nmnikolov
Така ще кажеш...Rangel написа: 18.10.2022, 09:53:42 ... после що хората харесват Ябълките. До тук, нито един който да е имал проблем с Ябълка и връзване.
Rangel написа: 10.11.2020, 15:05:40 Ако някой още не се е прецакал да сложил iOS 14.2 да не го слага! Скапа ми CarPlay-а!
Последно промяна от nmnikolov на 18.10.2022, 10:04:42, променено общо 1 път.
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Докато се научат да включват Сири-то и те реваха ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Здравейте.
От една година точно имам активиран от сервиза на ЕураТек Надежда SmartLink на Октавия 3 префейс, 2017г. със заводско инсталирано Bolero.
Ползваме оригиналните кабели от кутиите на телефоните, но всеки оригинален кабел на Samsung би свършил същата работа.
Никакви проблеми със свързването чрез USB type A между Аndroid Аuto и два телефона, моят и на съпруга ми, Samsung A52s 5G.
Перфектна навигация с WAZE и SYGIC, докато приемаме разговори и слушаме музика от паметта на телефоните, от SD картата на Bolero-то или от радиото.
От една година точно имам активиран от сервиза на ЕураТек Надежда SmartLink на Октавия 3 префейс, 2017г. със заводско инсталирано Bolero.
Ползваме оригиналните кабели от кутиите на телефоните, но всеки оригинален кабел на Samsung би свършил същата работа.
Никакви проблеми със свързването чрез USB type A между Аndroid Аuto и два телефона, моят и на съпруга ми, Samsung A52s 5G.
Перфектна навигация с WAZE и SYGIC, докато приемаме разговори и слушаме музика от паметта на телефоните, от SD картата на Bolero-то или от радиото.
- Rangel
@nmnikolov, удар под кръста, но реално беше настройка, а не че няма подкарване
. Има разлика.
-
nmnikolov
@Rangel, абе то няма голямо значение какво е, след като си имал проблем
Просто бая се изхвърли с това изказване, че никой с ябълка не е имал проблем със свързване.
- Rangel
Еми няма, кой не е успял?