Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Утре ми предстой регистрация на новото бижу( 2017 TDI 184hp 4x4 L&K ) , и не мога да намеря къде е номера на двигателя.
В КАТ Добрич винаги гледат номера и искат да е добре изчистен и четлив (препращат към регистраторите )
Ако някой може да ми даде локацията му , за да мога предварително да подготвя колата и да съм спокоен , че всичко е наред, ще съм ви много благодарен.
А какъв проблем има, ако се регистрира "без номер"?
Двигателите могат да се сменят като резервна част. Затова на най-новите коли в регистрациите им не се вписвал номер на мотор. Единственото важно, което идентифицира колата, била рамата. Така ми казаха от ЕТ.
Grozdev написа: 30.01.2023, 17:36:41
Значи и там е голяма мъка с регистрацията, както тук в Добрич
И във Видин е така. Миналата година като регистрирах Фабията, също търсеха номера на блока и бая време търкаха, бърсаха, па не можело да се разчете... А бе оправия.
donci написа: 30.01.2023, 19:22:48
Grozdev написа: ↑Значи и там е голяма мъка с регистрацията, както тук в Добрич
И във Видин е така. Миналата година като регистрирах Фабията, също търсеха номера на блока и бая време търкаха, бърсаха, па не можело да се разчете... А бе оправия.
В Добрич те изпращат при регистраторите да ти изчистят номера и отново се нарежда на опашката....
Grozdev написа: 30.01.2023, 19:58:35
Тук в наше село
Пуснете го до Министерството в гр. София. Сигналът може и да е анонимен, онлайн или по пощата, но при втория случай да е с обратна разписка. Задължително е да има конкретика: по възможност имена на служители и регистратори, длъжности, кога, как, в колко часа, кой, на кого...