Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Каквото даде, това е.
Не почвай като Ауди феновете: Ама тя даде толкова, ама ако меря във Варна, ако меря в Бургас. Ама, ако махна седалките, имам едни неща в гаража..... ако ги сложа на колата.....
Мериш във Варна и Бургас- показва.
Мериш в София- показва!
Ися, това беше шега за Бургас. Когато съм излизал да меря, си излизам да меря, не смятам DA и да гледам 20 сайта дали има вятър и влажност.
Ама ей го вчера, да отговоря на Цецо - да меря при буквално ураганни ветрове цял ден по Тракия, дето местеха тировете наляво надясно - не мерси. Отделно всички мои мерения са на една отсечка, за да симулирам еднакъв наклон и надморска поне, ясно е, че другите фактори ще са различни. Въпросът е аз да осигуря тия, дето могат да са еднакви. Професионално изкривяване имам в това отношение.
YYakovliev написа: 07.02.2023, 17:51:49
Ама ей го вчера, да отговоря на Цецо - да меря при буквално ураганни ветрове цял ден по Тракия, дето местеха тировете наляво надясно - не мерси.
Знаеш, че просто те нареждам
Едвам карам Микрата последните 2-3 дни
Вятъра е ужасен просто
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣