Съвет за чистачки на Octavia III Facelift?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Joni
- Гараж: Octavia III 2018, 1.6 TDI, 115hp, 7-speed DSG
Здравейте,
Дойде време да сменям чистачките(и 3-те).
Препоръчайте ми някакви модели, и търговец от който да си ги взема.
Благодаря.
Дойде време да сменям чистачките(и 3-те).
Препоръчайте ми някакви модели, и търговец от който да си ги взема.
Благодаря.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
@ЦецоNOL, е твоя човек.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Joni,
Това за предните: http://www.kopacek.com/Skoda/OCTAVIA-II ... lades-AERO
А за задната не си уточнил каква е колата - комби или друга модификация.
Аз си взех такива и съм супер доволен. Но трябва да си поръчаш още нещо за над 150 евро за безплатна доставка или да се уговориш някой друг колега за обща поръчка.
Това за предните: http://www.kopacek.com/Skoda/OCTAVIA-II ... lades-AERO
А за задната не си уточнил каква е колата - комби или друга модификация.
Аз си взех такива и съм супер доволен. Но трябва да си поръчаш още нещо за над 150 евро за безплатна доставка или да се уговориш някой друг колега за обща поръчка.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Еуратек.Чистачки и стелки само оттам
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Аз лично независимо от колата взимам само swf.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Аз си взимам от Еуратек. Не ми се рискува с някакви, които няма да стане захвата или ще с'кръцат
Есенно време са на по добри цени, има прИмоции някакви.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
SWF и нищо друго. Имам налични с оригиналните захвати за Октавия 3. Около 42 лв са.
Откакто в Еуратек се смениха от Бош Белгия с Континентал Румъния и задната за 3 месеца скърца като врата на селска къща,резко забравих за оем.
Откакто в Еуратек се смениха от Бош Белгия с Континентал Румъния и задната за 3 месеца скърца като врата на селска къща,резко забравих за оем.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
mykacu
- Гараж: 2016 Octavia 3 Combi DSG 2.0 150 (CRMB)
Ползвам OEM, swf, bosch и е все тая. Всички издържат по половин година. В момента съм с оем от миналата пролет и при под 0 градуса скърцат на умряло. SWF може би скърцаха по-малко като остаряха, но почнаха да мажат. Всички са с оригинални захвати и стоят добре. Не мисля, че си заслужават тези от копачек - същите ги има в еуратек.
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
5E1998001
В Еуратек са налични на цена 75лв.
Проблем е, че оригиналните май не са много добри, споделям отзиви от брат ми и руснаците, не лични. На мен ми предстои този избор, понеже задната на Карока яко стърже, а и предните леко ги чувам да църкат. Бош аеро са вариант, а може и Денсо, които на Маздата бяха супер тихи и мазни - в добрия смисъл
В Еуратек са налични на цена 75лв.
Проблем е, че оригиналните май не са много добри, споделям отзиви от брат ми и руснаците, не лични. На мен ми предстои този избор, понеже задната на Карока яко стърже, а и предните леко ги чувам да църкат. Бош аеро са вариант, а може и Денсо, които на Маздата бяха супер тихи и мазни - в добрия смисъл
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Има оригинална резервна част "Windshield Wiper Blade Refill":
1K0955429B, ГУМА ЧИСТАЧКИ, 17.54 лв.
Съдържа гума за aero-twin чистачка + пластмасовия накрайник накрая на чистачката.
На оригиналната си чистачка махате накрайника, вадите старата гума, слагате новата гума, слагате новия (или стария) накрайник и чистачката става като нова за двойно по-малко пари отколкото е закупуването на нова оригинална чистачка.
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
1K0955429B, ГУМА ЧИСТАЧКИ, 17.54 лв.
Съдържа гума за aero-twin чистачка + пластмасовия накрайник накрая на чистачката.
На оригиналната си чистачка махате накрайника, вадите старата гума, слагате новата гума, слагате новия (или стария) накрайник и чистачката става като нова за двойно по-малко пари отколкото е закупуването на нова оригинална чистачка.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
И пак стърже на умряло.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
@zzankov, преди години съм купувал много пъти такива гуми от Порше България, никога не са стъргали на умряло. Спрях да купувам преди години, понеже там ги повишиха от 14-15 лева на 28-30 лв едната, което обезсмисли покупката. Сега погледнах в skoda-auto.bg и видях, че сега ги има там (Еуратек) на съвсем резонна цена.
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
На сухо стъкло въобще не стържат, камо ли мокро. Ползвам ги от около година и никакви оплаквания. Чистят перфектно. Като дойде време пак бих си поръчал. Не съм сигурен дали са същите в ЕТ.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Не знам аз ли си въобразявам или какво, но оригиналните, с които дойде колата, изкараха 3-4 години, без проблеми. После взех, пак оригинални (Бош) от ЕТ и пуснаха черти за нула време. Пак Бош същия от друг магазин, не бяха ок. После взех SWF или там както бяха и те след месец пуснаха черти. Внушавам ли си или какво, но това са фактите. Първоначално вградените, чистеха перфектно и изкараха най дълго.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
NRG, ти си ебати каръка ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS