Octavia III 2.0 TDI ток в запалката без контакт
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Въпрос на вкус. Много хора (включително и аз) пък предпочитат да имат постоянно захранване, без да се налага да слагат ключа. И много се дразня на такива коли дето си гасят тока. VAG са си били винаги така и аз ще съм нещастен ако го променят ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Бееееее.....
-
farb
Здрасти, а при Октавия 2 FL знаеш ли дали е така ?JORDITO написа: 17.07.2021, 12:24:38 baijoro, ти като отвориш врата или отключиш колата се събужда и има напрежение. При мен телефона ми прекъсва да се зарежда. При VW Golf 7 и SEAT LEON 5F може да се мести бушона на запалката с полвин позиция и така се избира дали да е с плюс на контакт или постоянен плюс, но при Октавия 3 го няма като опция.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Не става. Само VW и Сеат са така.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
При мен, след неколкократни проби, мога да твърдя, че нищо не се събужда, просто защото не е заспивало.farb написа: 16.03.2023, 14:20:52 като отвориш врата или отключиш колата се събужда и има напрежение. При мен телефона ми прекъсва да се зарежда.
Вече свикнах ръчно да включвам и изключвам камерата "от контакта".
Като мине гаранцията ще е от предпазител с напрежение след контакт.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Ех тая пуста гаранция
Аз за толкова години един незнам да му е отказано нещо по гаранция,защото има камера или регистратор.
В тоя ред на мисли гледай и крушките в Еуратек да си сменяш, защото гаранцията...
Аз повече бих се притеснявал ,че ако ползваш добавка за горивото и пръцне нещо с мотора, се праща горивото за изследване в лаборатория. И ако се установи наличието на добавка или нещо друго, нанайси ремонт по гаранция.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS