Твое масло можеш да носиш без проблем стига да е в запечатани бутилки и да отговаря на спецификацията. Проверено многократно. Гаранцията си е валидна.
Филтри мисля и части мисля, че не.
Твое масло можеш да носиш без проблем стига да е в запечатани бутилки и да отговаря на спецификацията. Проверено многократно. Гаранцията си е валидна.
С шофьорския ефекта е много по-малък. Открехни един от задните, но само един. До 100 е досадно, на 130 болят ушите.
Обещавам да пробвам и ще пиша.Цецо75 написа: 30.03.2023, 20:59:46 audiman написа: ↑Пробвах да открехна шофьорския прозорец при 80 и 100 км
С шофьорския ефекта е много по-малък. Открехни един от задните, но само един. До 100 е досадно, на 130 болят ушите.
Ако О4 го няма ще съм много изненадан, защото ВАГ още от 89та го има.
Бееееее.....
Носиш си каквото трябва, те описват всичко в поръчката. Това са консумативи и е важно просто да отговарят на определените спецификации на VW. Отговарят ли, то могат да се сложат. За маслото наистина е задължително да е в неразпечатана туба, да не е с изтекъл срок на годност и да отговаря не спецификациите. Гаранция не отпада. Дори в приемно-предавателния им протокол си има следното:peyopetrishki написа: 30.03.2023, 20:24:08 Аз нови коли не обслужвам, ама обяснете как точно стават нещата. Отивам аз с пълен багажник масла, филтърчета и прочие, и им казвам слагайте. Те не започват да работят или взимат един лист от тефтера, пишат гаранцията отпада и тогава ги слагат. Не разбирам ...

Днес пробвах по отделно и двата задни прозореца открехнати до към 2-3 пръста и скорости до 110 и нямаше бумтене. При >110 вече се усещаaudiman написа: 30.03.2023, 21:07:17Обещавам да пробвам и ще пиша.Цецо75 написа: 30.03.2023, 20:59:46 audiman написа: ↑Пробвах да открехна шофьорския прозорец при 80 и 100 км
Ако О4 го няма ще съм много изненадан, защото ВАГ още от 89та го има.
Бееееее.....

Мерси, снимки хубави още нямам. Пускам една мръсна точно след регистрацията:ЦецоNOL написа: 02.04.2023, 15:17:55 Честито и със здраве.
Само аз ли не виждам снимки на автомобила?