Здравекте колеги,
Напоследък забелязвам, че пръскалката ми не се прибира напълно(50% остава) и я добутвам с ръка като слезна от колата. Подменя ли се или има някаква манипулация? Ако се подменя, мога ли да ползвам капачето на новия механизъм или трябва да го пребоядисвам?
Благодаря!
Проблем при пръскалка на фар
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- kmodev
- kmodev
Дали някой се е сблъсквал с проблема? ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Мисля, че имаше някъде писано из форума. Аз съм засипал не 1 и 2 О3, които са с по една частично стърчаща пръскалка. Другия вариант е - минаваш през Еуратек да се изкажат и те по въпроса. А ако ти се занимава - може да разглобиш и разгледаш, кое задържа, трябва ли някаква смазка...
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Тук във форума е споделяно за този "феномен" но през зимата, при заскрежена предница. Прибират се с натискане на ръка. Не си спомням, обаче, какво е решението.
Аз бих попитал в ЕТ.
Аз бих попитал в ЕТ.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Бай Стефане, това е мазно и събира прахоляк. Демек, По-зле ше стане.