Въпрос относно Китайските Фарове
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- kmodev
Здравейте колеги. Ситуацията е следната, че единият ми фар го удариха и надраха, а другият не ми работи лед-а. Някой купувал ли е и от къде китайски фарове и от къде? Мисля, че е по-добра опция отколкото да купувам втора ръка, които са с ксенон и не се знае колко още се изкара. Та идеята ми е за цената на един нов фар с ксенон,за който ще се погрижи каското, да взема 2 китаеца, които чувам, че дори са по-добри и всичко да си дойде на мястото. Имате ли мнения или линкове от където сте поръчвали такива?
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
За китайски незнам, но има добри тайвански. Разгледай сайта на autopartners.bg Магазина се намира срещу входа на централни софийски гробища.
-
icohohi
- Гараж: Kodiaq FL 2.0 TSI Vision
Съвет преди покупката на фар от място, прегледай рефлекторите зад лупата, трябва да са огледални. Има някои които само изглеждат добре, но като ги сравниш с добър рефлектор направо седят мътни. Казвам го, защото съм го ял с чисто нови китайци, които рециклирах след точно 1 месец за да станат като хората.
- kmodev
Прегледах линка който ми дадохте, но не виждам такива.
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
BGN 1,168.86 21%OFF | KOWELL Car Styling for Skoda Octavia Headlights 2014-2017 New Octavia LED Headlight LED DRL Bi Xenon Lens High Low Beam Parking
https://a.aliexpress.com/_ms8vbPi
Това ли се търси?
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Може да нямат точно този модел фарове.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- kmodev
Може и да е това, но прегледах няколко обяви и забелязах няколко неща, които май си ме притесняват.SilverBullet написа: 24.04.2023, 16:53:55BGN 1,168.86 21%OFF | KOWELL Car Styling for Skoda Octavia Headlights 2014-2017 New Octavia LED Headlight LED DRL Bi Xenon Lens High Low Beam Parking
https://a.aliexpress.com/_ms8vbPi
Това ли се търси?
Първо - Гледам че подобни обяви, на някои пише - Това са фарове, само за версията с обикновени крушки(заводски) и да станат такива с лед. За да се пригодят към същия тип с лед(заводски) трябвало някакъв адаптор. Като говорих с Евгени от Трансексперт ми каза, че има таквива които се продават директно с някакъв много силен ЛЕД DS3 или нещо подобоно. Та май търся нещо такова, за да избягам от ксенона в случай на умирането му(все пак е вече на почти 10 години колата).
Второ - Имали дупки(отдушници) които можели да причинят запотяване на фаровете(Продавача си го пише дори).
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Абе някой тук във форума слага такива фарове и по спомен, беше останал доста доволен.
- kmodev
Да, свързахме се вече. Дилемата е следната - дали да си взема 2 нови оригинални(които по мнение на Евгени) не светят толквоа добре колкото тези с ЛЕД-а + разликите в цените(2 на цената на 1), но искам да избегна неща като потене на фарове и адаптори( колкото по-сложно и засукано-толкова повече ядове). В края на краищата ако не намеря читави ще поръчам, но искам да съм сигурен, за това питах тук. Защото той каза, че фаровете се потели поне при него и като цяло би ме дразнило адски много.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
BGN 1,009.59 20% Off | Head Lamp For Skoda Octavia 2015-2017 Headlights Fog Lights Daytime Running Lights DRL H7 LED Bi Xenon Bulb Car Accessories
https://a.aliexpress.com/_mMHuV4k
Аз сложих тези.
Истината е,че светят брутално много.
Само,че аз изхвърлих ЛЕД-а учи сложих автърмаркет ксенон.
Неразличими са от ОЕМ.
@SilverBullet, е карал колата нощно време и може да каже как е.
По голяма част от форума са ги виждали на живо.
Аз бях с нормален халогенен фар,при мен стана плъг енд плей.
Ядове със запотяване нямам
https://a.aliexpress.com/_mMHuV4k
Аз сложих тези.
Истината е,че светят брутално много.
Само,че аз изхвърлих ЛЕД-а учи сложих автърмаркет ксенон.
Неразличими са от ОЕМ.
@SilverBullet, е карал колата нощно време и може да каже как е.
По голяма част от форума са ги виждали на живо.
Аз бях с нормален халогенен фар,при мен стана плъг енд плей.
Ядове със запотяване нямам
- kmodev
Ясно. Ще попитам търговеца дали може да се инсталират на кола със заводски ксенон и лед, или е само за тези с обикновения фар.