Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Седмица за производство -17. Бях писал на завода, защото търпението ми взе да се изчерпва.
Днес получих следната информация:
Благодарим Ви за доверието, което ни гласувахте по отношение на срока за доставка на Вашата поръчка на автомобил.
Моля, имайте предвид, че проверихме статуса на производство и вашето превозно средство е във фаза на производство, но все още не е завършено.
Планирането и производството на превозни средства се влияят от различни условия като: липсващи компоненти, модел на превозното средство, оборудване, датата на поръчка на превозното средство в нашите вътрешни системи или използването на квоти за вносители и отделни дилъри.
По-нататъшното развитие не е предвидимо в момента, но ние правим всичко възможно, за да стабилизираме производствената ситуация и да доставим поръчаните автомобили на клиентите възможно най-бързо.
Благодарим ви за търпението и разбирането при забавяния на доставките, с които се сблъскваме.
Най - после добра новина! Днес се обадих на дилъра в Плевен и ми каза, че колата е произведена, има номер на рама и двигател. Камик, Вижън, 1.5, ръчка. Чакам доставка, може и месец, защото имали проблем с транспортната фирма. Нямали шофьори. Надявам се да ме зарадват по - скоро. Поръчах я на 22.11.2022 година.
Егати късмета дето имам. Аз съм поръчал почти 2 месеца по-рано. А чакам за части.
Имате ли нещо допълнително към пакет Вижън?
Моята е също Вижън, допълнителни опции - дигитално табло, кейлес и аларма.
Вчера бях при дилъра за моята Скала поръчана на 16.12.2022 и ми каза 33 седмица
Като допълни , че има поръчани още 6 Скали , но те били за края на годината заради изчерпани квоти и ще се чака около година.
Не можа да ми отговори защо точно моята е предвидена за по рано!
skoda1914 написа: 06.05.2023, 22:31:07
Какво се случва в Австралия!?
Нищо съществено не се случва. Просто имат налични коли на склад и искат да ги отикат. У нас практиката е да дават ценова отстъпка, а в Австралия вместо ценова отстъпка предлагат на клиента като бонус безплатно обслужване за 7 години или 70 хиляди мили (което настъпи първо). Това е вид промоция за наличните коли, като тя важи само до 30 юни.
Цялата тази промоция с безплатното 7-годишно обслужване не е голяма далавера, тъй като Шкода ще правят обслужванията според техните си препоръки - на 2 години или 30 000 км. Ако човек обаче иска да си сменя маслото по-често, ще трябва да си плаща. Така за въпросните 7 години или 70 000 мили (105 000 км) всъщност ще има безплатни най-много 3 обслужвания.
Е аз колата си я взех вече след 16 месеца чакане и реших с неустойката и доплащане от моя страна да си купя джанти.
Естествено за джантите пак се чакаше
Е аз колата си я взех вече след 16 месеца чакане и реших с неустойката и доплащане от моя страна да си купя джанти.
Естествено за джантите пак се чакаше
За каква кола чака,колега 16 месеца,дай малко повече инфо.