Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Освен, че не е Типтроник, а ръчка, другото, което виждам от снимките е таблото около медията. Дупчено е на 2 места от дясно и над дисплея също. Запълнено е от някой първокласник... Дали километрите отговарят - не знам. Няма сервизна книжка на снимките, но може да се плати за проверка. Като цена е учудващо ниска спрямо пазара в момента, но ако е на 390 хиляди, нормално е да е на тази цена. Без да се иде на място - няма как да се каже друго. Успех!
Taratajki написа: 22.04.2023, 20:04:15
Хубава обява, що годе грамотно написана, виждал съм доста подобни. Можеш да я ползваш за пример, ако ще продаваш кола
Аз не бих. Само като ги види човек тея Caps lock-ове и удивителни в изобилие...на мен лично ми се изпарява желанието да я гледам тази обява.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Дизел досега не съм имал, то и Октавия не съм, ама сега е моментът да ме навиете ) Сигурен съм, че има и много изписано във форума, но благодаря на всеки, който се включи.
Много приятна комбинация - цвят, комби, мотор и скорости. Карам седан със същия мотор и ръчни скорости на 250 000км и мога да кажа, че колата върви с голяма лекота. Много приятен автомобил. Ако историята е истинска и състоянието е добро хич не го мисли.
Притеснява ме, че е 1.6, но според прочетеното до сега не би следвало да е труп, а и целта е да се ползва като семеен автомобил, тоест скоростта не е от първостепенно значение.
ПП: Дали отзад ще се съберат две детски столчета? Защото в момента съм с А4 Б6 и това е невъзможно
Събират се 2 детски столчета без проблем.
Но за семеен автомобил (4ма човека, багаж, играчки за децата и т.н. - пълен багажник) според мен с този двигател ще е една, две идеи по-мудно изпреварването.