Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
не са две седмици, а почти четири
който е чел назад в темата - първата смяна отне точно 45 дни
което означава, че ако сега си спазят срока за 9 месеца колата не е била на линия 70 дни
и не на последно мястоэ- преди месец-два автомобилът отново беще при тях със същите симпотими и грешка, а ми го върнаха с думите че му няма нищо
Цецо75 написа: 30.06.2023, 12:20:23
Хора няма и ще става все по - зле.
Тоооооочно, откакто се хванах с една фитнес зала, това го повтарям вече 6ти месец. За елементарни неща чакам “майстори”, които само обещават и след 1-2 месеца търсене от моя страна, даже спират да си вдигат телефона.
… та две седмици за смяна на турбина звучи добре ( ако стане наистина просто чудесно) Аз чакам 4ти месец да дойдат да ми залепят едно огледало, да заварят един лост и един ВИК “майстор”
До "ВСИЧКИ" - Хайде да не казваме половината неща а всичките, Колеги. Няма Хора, които да Работят по Европейски, за Български Заплати. Прекрасно е, че няма. Дано и да няма. Дай Боже.
tuningmania написа: 30.06.2023, 15:17:15
До "ВСИЧКИ" - Хайде да не казваме половината неща а всичките, Колеги. Няма Хора, които да Работят по Европейски, за Български Заплати. Прекрасно е, че няма. Дано и да няма. Дай Боже.
Ти сериозно ли?
Мързел, до безхаберен мрънкащ мързел, ей това ти е масовата работна ръка в България.
Още преди 15 години, когато работех в голяма (за българските стандарти) ИТ-компания и ми се налагаше отвреме-навреме да интервюирам хора за работа, след което да ги обучавам, още тогава се ужасих от качеството на мат'риала. От 20 новоназначени, всичките с големи компромиси в познанията и уменията им, само 2-3 в крайна сметка ставаха за нещо. Когато един от шефовете ми веднъж ме попита как вървят работите с едни стажанти и аз му се оплаках, той ми каза:
"Затваряш си едното око, за да виждаш недостатъците на кандидатите само наполовина и ги назначаваш, защото други няма!"
Това в нашия бранш беше така още преди 15 години. От 10-12 години вече не ми се налага да се занимавам с технически подбор и обучаване на хора и съм щастлив от това. Сещате се защо :)
Повечето млади хора вече(вече и не само те), смятат всичко за даденост, не мислят за това, как трябва да го заслужиш. За съжаление вече наистина човешките ценности се позагубиха, има повече работа и претенциите са много и повечето, без покритие. Но и времето е друго, децата израстват с всичко необходимо, че и в повече. После няма как да оценят правилно нещата. Също така хората се увеличиха и гледат само себе си. Човешката нормална лоялност е на изчезване! Тъжната истина! Достатъчно от това виждаме по пътищата всеки ден, в магазина, в парка, в работата.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
Sev написа: 27.06.2023, 13:27:26
за трети път един и същ проблем в рамките на 9 месеца и 30 000 км
внезапна загуба на мощност при движение по магистрала
първият път - ново турбо
вторият път не откриха причина
да видим сега, третият път може да е на късмет
като продължение на темата - частите не са пристигнали в обещания срок (който е по процедура за гаранционен ремонт на Шкода)
чакането продължава и няма информация кога колата ще е готова
Когато клиента е физическо лице в случая важи ли изискването в 30 дневен срок да отстранят повредата? Върти ми се и в главата, че ако 3 пъти даден продукт влиза за един и същи гаранционен проблем и не го оправят, то са длъжни да го заменят с нов. Може ли и при покупка на автомобил да се използват тези права, които пазят потребителя?